Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 23.02.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 23.02.20

Хранене по лунен календар – неделя – 23.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 30 лунен ден е забранено преяждането. Не натоварвайте тялото си с излишна храна, опитайте се да прекарате деня чрез разтоварване. Идеално е за гладуване и за провеждане на лунната диета.

На тридесетия лунен ден се завършват мощни процеси на прочистване, възникнали в организма през последните няколко дни. Следователно, в никакъв случай не е подходящо да се намесвате в това. 

Ще бъде доста трудно тялото ни да се справи с животинските мазнини и протеини, поради което се препоръчва да се изключат месни ястия от диетата. Направете своето постно меню за деня, така че да включва храни, които снабдяват тялото с въглехидрати и растителни мазнини.

Ако не успеете да гладувате, то поне елиминирайте тежките, канцерогенни храни от диетата си. Силно се препоръчва да се въздържате от месни, мазни, сладки, пържени храни и сладкиши. Ще бъде много трудно да се усвоят от тялото! 

Яжте само здравословни храни и в много умерени дози. Опитайте се да разчитате само на чувствата си, слушайте тялото си. То най-добре ще почувства от какво има нужда в този ден.

Примерно меню:

Закуска: чаша мляко, два сухара

Обяд: 250 г варена риба, салата от бяло зеле, подправена с лимонов сок, чаша минерална вода

Вечеря: 200 г варен фасул, 100 г кашкавал, 25 г плодове, чаша минерална вода или сок от ябълки

Продуктите трябва да се дъвчат бавно, на малки порции.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети