Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 24.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 24.11.19

Сънищата и Луната – неделя – 24.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 28 лунен ден

В този лунен ден някои от сънищата могат да са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква, по най-добрия начин. В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера,  също така ще ви посочи начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата за проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

По-конкретно сънищата от тази нощ ще зависят от действията ви през изминалия лунен месец. Ако са били праведни, не сте вършили нищо лошо, били сте добри и сте помагали – тогава ще бъдете възнаградени с хубави и приятни сънища. И обратно.

Тъй като Луната все още е във Везни, сънищата ви може да са свързани с партньорските отношенията, както лични, така и делови. На сън може да се колебаете да вземете някакво решение, да направете избор или да имате съмнения относно вашия правилен избор.

Ако в утринните сънища (по принцип) видите познати хора или позната местност, значи трябва да общувате с тези хора и да посетите това място. Приятният утрешен сън е поощрение от висшите сили, знак за това, че човек е под Божественото покровителство.

Неприятният утрешен сън показва, че имате неправилно отношение към темите на живота. Може би живеете безрадостно и виждате само лошата страна на живота, а може би обидени на някого злорадствате над проблемите му или отричате творчеството на живота? Това трябва да ви покаже, че не с тези хора, не с тези способи ще намерите своето щастие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати