Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 27.06.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 27.06.2021

Хранене по лунен календар – неделя – 27.06.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Човечеството отдавна е забелязало особеното влияние на Луната върху природата и живите организми. Промяната във фазите на Луната влияе върху нашето благосъстояние и работата на вътрешните органи. Усвояването на храната зависи и от позицията на нашия спътник.

Седемнадесети лунен ден няма строги диетични ограничения. Нашето тяло в този период е в състояние на повишена активност, всички процеси в него протичат ускорено. Следователно в разумни дози храната няма да ни навреди.

Важно е да приготвите нещо специално, необичайно, вкусно. Най-доброто време за експерименти.

Днес гроздето, цитрусовите плодове, екзотичните плодове, бялото месо, морските дарове ще бъдат особено полезни. Можете да пиете червено вино, но без друг твърд алкохол. Не трябва да се пият много течности.

Денят е благоприятен също за отслабване и разтоварване.

 

Днешното предложение:

ПИЛЕ С МАГДАНОЗ

Продукти: 1 пиле, 1 к. ч. растителна мазнина, 50 г краве масло, 1 глава кромид лук, 5 връзки магданоз, 1 морков, 1 ч. ч. кисело мляко, 2 жълтъка, лимон, сол.

Приготвяне: Почистената и измита птица се нарязва на порции, които се запържват в сгорещената мазнина и се изваждат.

В същата мазнина се задушава до омекване дребно нарязания лук, посолява се, залива се с гореща вода и се кипва.

Връща се месото и се прибавя добре измит и едро нарязан магданоза. Ястието се вари на умерен огън до омекване на месото.

Застройва се с разбитите жълтъци и киселото мляко, подправя се с изстискания сок от лимона и се оцветява с прецеденото краве масло, в което е задушен настърганият морков .

 

Любопитно: Алисия Силвърстоун е луда по пица с радикио с трюфелно масло. Катрин Хейгъл обича шоколадови бисквитки. Мадона обича пица Маргарита. Дженифър Анистън обича ястия с картофи и ориз.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети