Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 28.06.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 28.06.20

Хранене по лунен календар – неделя – 28.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

До 13:30 ч изключете от менюто си  пилешко месо и яйца, както и продукти с тяхното използване (спагети, макарони и др.). 

8 лунен ден (след 13:30) е ден на трансформацията и обновлението, ден на изчистването на душата и тялото. В този период може да се гладува, да се проведат изчистващи процедури, изчистване на стомаха и червата.

Благоприятно е да се приготвят лекарствени, билкови отвари и настойки.

Най-добре е да се яде лека храна – като зеленчуци, плодове, ястия от зърнени храни, овесена каша,  леки тестени продукти, постни риби и морски дарове.

Храната е добре енергийно да се пречисти. Може да я приготвяте на огън или да гори запалена свещ близо до нея също е достатъчно.

Жива храна на деня – зелена елда. Елдата, наричана още гречка, значително подобрява работата на стомашно-чревния тракт и засилва метаболизма без да натоварва храносмилателната система. Богата на витамини от група В, антиоксиданти, ензими. Това е най-екологичният продукт, без химикали и ГМО.

 

Днешното предложение:

БЪРЗА ПИЦА С ФРАНЗЕЛА

Продукти: 1-12 филийки от франзела с изрязана кора, 50 г краве масло, 4 обелени и настъргани домата, 1 яйце, 250 г кашкавал, 100 печурки, риган.         

Приготвяне: Подредете филийките в намаслена тавичка и ги поръсете с доматите, смесени с останалото разтопено масло и разбитото яйце.

Отгоре поръсете с настъргания кашкавал и стрит риган.

Подредете почистените и нарязани гъби.

Печете до готовност в предварително загрята фурна.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети