Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 03.04.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 03.04.20

Хранене по лунен календар – петък – 03.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Би било много добре да се направи моно диета

За тези, които спазват постите - Великденският пост започна от 2 март и продължава до 19 април. Забранява се консумацията на храни от животински произход - месо, яйца, мляко и производните им. Позволено е да ядете повече плодове, зеленчуци, варива и ядки. Строгият пост не се препоръчва на болни, на малки деца, на възрастни хора, на бременни жени и кърмачки.

За тези, които не спазват пости - Хранене по лунен календар

До 14:00 ч. може да си хапвате каквото ви се иска.

След 14:00 ч. настъпва 11 лунен ден, в който става пречистване на организма, тъй като през човек преминава мощен енергиен поток и е идеалният вариант да се гладува.

Би било много добре да се направи моно диета. Например, яжте само плодове и зеленчуци днес, но да не се смесват на едно ядене. Един вегетариански ден ще подобри значително състоянието ви, ще намали тежестта върху тялото, ще подобри функционирането на органите.

Трябва да слушате все пак тялото си и да следвате неговите желания. Ако чувствате вътрешна тежест, тогава разтоварете малко стомаха, пийте повече сокове и яжте плодове. Ако чувствате, че нямате достатъчно сили за активни действия – не се подлагайте на гладуване и диети. Ако не можете да си представите живота без месо, опитайте поне да приготвите ястията от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

Приготвяйте храната си само по проверени вече рецепти. Хлябът не трябва да се реже днес – трябва да се чупи. Въобще не трябва да се ползва нож и да се реже нищо. Ако изпуснете някой режещ инструмент, означава, че неправилно използвате енергиите на този ден. Не приготвяйте храна за следващи дни, само за момента.

Днешното предложение:

БЪРКАНИ ЯЙЦА СЪС СИРЕНЕ И СМЕТАНА

Продукти: 8 яйца, 1/2 малко пакетче краве масло, 7-8 с.л. сметана, 150 г сирене, 5-6 скилидки чесън        

Приготвяне: Загрейте маслото в тавичка и сипете разбитите със сметаната яйца. Поръсете със ситно нарязания чесън и настърганото сирене на едро ренде.

Печете в предварително загрята фурна, докато яйцата се стегнат.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати