Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 04.09.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 04.09.20

Хранене по лунен календар – петък – 04.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 17 лунен ден можете да готвите любимите си ястия. Нашето тяло в този период е в състояние на повишена активност, всички процеси в него протичат ускорено. Следователно в разумни дози храната няма да навреди. 

Само бъдете внимателни към себе си. Ако изведнъж не се почувствате добре от продукт или ястие, по-добре е да не продължавате да го приемате. 

Може да пиете бяло и червено сухо вино, бира, но без друг твърд алкохол.

Тъй като този период е чудесен за общуване, би било хубаво, ако поканите приятели на гости или отидете с тях в добър ресторант. Добрата храна и добрата компания - това е формулата за добро настроение и самочувствие в този ден!

 

Днешното предложение:

СУПА ОТ СВИНСКО МЕСО

Продукти: 300-400 г свинско месо, 3-4 ябълки, 2 с. л. ориз, 2 глави лук, 1 морков, 1 ч. л. червен пипер, 1 с. л. брашно, 2-3 домата, 3 с. л. олио, 1 яйце, 1 ч.ч. прясно мляко, магданоз, черен пипер, сол.

Приготвяне: Ситно нарязаният лук и настърганият морков се задушават в сгорещеното олио. Прибавя се нарязаното на малки парченца месо и се запържва до порозовяване от всички страни.

Добавят се брашното и червеният пипер и се залива с 6-7 чаени чаши гореща вода, посолява се и се вари до омекване. Прибавят се обелените и нарязани на кубчета ябълки и оризът.

Супата се вари 15-20 минути, след което се добавят настърганите домати. След още 5-6 минути супата се сваля от огъня и се застройва с яйцето и прясното мляко. Поръсва се с черен пипер и ситно нарязан магданоз.                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети