Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 06.11.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 06.11.20

Хранене по лунен календар – петък – 06.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 21 лунен ден може да се хапне по-стабилно.  Грижете се повече за качеството на храната, която ядете. В диетата ви трябва да доминират „живи“ храни, в които да има минимум химическите добавки, мазнини, сол и захар. 

Днес можете да се поглезите с любимия си десерт, да организирате малък празник у дома.  Събиране с близки хора, роднини и семейството ще бъде много приятно. Можете да получите много положителни емоции от тях, а комуникацията ще подобри настроението ви.               

Денят е свързан с кръвоносната система, затова е полезно за процедури по изчистване на кръвта и да се ядат продукти, които я засилват - черен дроб, червени плодове и зеленчуци - боровинки, нар, цвекло, домати и др. Може да се пие сухо червено вино.

За предпочитане е храната да е лека, за да не страда черният дроб, не злоупотребявайте с мазни храни (свинска мас, свинско месо и др.). Разнообразие от зеленчукови, плодови, рибни, зърнени ястия, яйца и млечни продукти ще бъде много полезно днес.                            

Живите храни на деня – Магданоз, Спанак, Целина

 

Днешното предложение:

ШИШЧЕТА ОТ ЧЕРЕН ДРОБ

Продукти: 500 г черен дроб, 4 домата, 2 глави лук, 3-4 чушки (или по-големи гъби) 2 с.л. олио, черен пипер, сол.

Приготвяне: Нарежете доматите на половина, лука на филийки, чушките на парчета, дроба на тънки резенчета. Нанижете на 4 шиша последователно от всички продукти и печете на жар 8-10 минути.                              

Посолете изпечените шишчета.

Преди да направите шишчетата поръсете черния дроб с черен пипер, сложете в буркан и го залейте с олио. Оставете 3-4 часа на студено.                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети