Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 25.06.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 25.06.2021

Хранене по лунен календар – петък – 25.06.2021 - Tribune.bg
Снимка:

В петнадесетият ден от лунния месец е неблагоприятно време за всякакво пируване! Забравете за преяждането, за това да се поглезите с вкусна и особено нездравословна храна. 

Ограничете приема на храна до максимум! Всички органи на нашето тяло ще работят до предела на възможностите си, а претоварването им със сложни продукти категорично не се препоръчва. Можете да се сдобиете с неприятни заболявания или да получите рецидив на хроничните.

Избягвайте да консумирате мазно, пържено, сладко, солено, намалете до минимум количеството консумирана храна от животински произход. 

Би било идеално да организирате ден само за зеленчуци или плодове.  Да се избягват ябълки, чесън, зеле.

Добре ще се отрази гладуване. Освобождавайки органите си от хранителен товар в този ден, вие им предоставяте възможност да се възстановят и очистят.

Днешното предложение:

ГЮВЕЧ ОТ КАРТОФИ

Продукти: 1 кг картофи, 8 с. л. растително масло, 2 глави кромид лук, 100 г сирене, 2 домата, магданоз, 1 к. л. червен пипер, черен пипер, сол.

Приготвяне: Нарязват се на дребно лука и доматите. Задушават се в мазнината. Прибавя се червения пипер и нарязаните на резенчета или кръгчета картофи. Посоляват се и се разбъркват.

Сместа се залива с гореща вода и се пече.

Готовото ястие се поръсва с нарязания магданоз и настърганото сирене на ренде.

 

Любопитно: Любимото ястие на Ева Лонгория е авокадо, пълнено със скариди.

"Това е една от любимите ми летни закуски. Сладостта на скаридите се подчертава от кремообразния пикантен дресинг и масленото авокадо", казва актрисата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети