Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 28.06.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 28.06.19

Хранене по лунен календар – петък – 28.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

25 лунен ден, Луна в Телец

Луната е в знак Телец (до 00:10ч на 30 юни) – Старайте се днес да не пиете студени напитки, да не ядете сладолед, ако често страдате от заболявания на гърлото и назофаринкса (носоглътката). Добър ден за комплексното лечение на безплодието, както и други заболявания, свързани с репродуктивната система на тялото.

Мнозина от вас ще бъдат силно привличани от тестени и сладки изделия, особено ако се опитвате да се откажете от тези продукти и искате да отслабнете. В дните на Телеца ще ви е трудно да се откажете от въглехидратите, затова се опитайте да заобикаляте всички сладкарници.

В 25 лунен ден всяка груба храна трябва да се избягва.

Принципно денят е благоприятен за гладуване. Може да го посветите на растителна храна - плодове и зеленчуци. Това ще премахне токсините от тялото, ще укрепи храносмилателната система. Добре е да се ядат само плодове и зеленчуци, но сокове не се препоръчват сега.

Днес е много полезно да се пие възможно най-много вода, но е желателно соковете да са по-малко. Колкото повече пиете вода, толкова по-добре. Водата ще помогне на тялото ви да се отърве от токсините по естествен начин и без неприятни последствия.

Днес можете да правите йогийска, прочистваща техника шанк-пракшалана.

Млякото може да бъде включено в менюто, но в малко количество, също извара.

Внимание! Луната е намаляваща до 2 юли, когато настъпва новолуние. Ако правите хранене по лунния календар в съответствие с намаляващата й фаза, тогава трябва да вземете предвид препоръките за изчистване на организма, защото четвъртата фаза е идеална за тази цел. За една седмица можете да отслабнете до 5 килограма, ако ядете зърнени храни, зеленчуци и плодове.

За закуска можете да ядете овесена каша, да пиете чаша зелен чай.

Обеда трябва да се състои от всякакви зеленчуци, но само пресни, можете да ги добавите в порция варен ориз (за предпочитане кафяв);

Вечерята трябва да включва салата от пресни зеленчуци. Можете да я подправите с малко растително масло (но е по-добре да го замените със зехтин);

Между храненията трябва да пиете много вода и да използвате леки закуски. Това може пак да са пресни плодове.

Днешното предложение:

САЛАТА ОТ ЯБЪЛКИ

Съставки: зелена ябълка, краставица, скилидка чесън, 2 пера от лук, копър, лимонов сок, зехтин

Ябълка и краставиците се измиват и настъргват на по-едро ренде. Добавят се чесън, лук, копър. Смесете всичко, поръсете с лимонов сок, капнете малко зехтин.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети