Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – петък – 29.05.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – петък – 29.05.20

Хранене по лунен календар – петък – 29.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Храната е добре енергийно да се пречисти

8 лунен ден е ден на трансформацията и обновлението, ден на изчистването на душата и тялото. В този период може да се гладува, да се проведат изчистващи процедури, изчистване на стомаха и червата.

Благоприятно е да се приготвят лекарствени, билкови отвари и настойки.

Най-добре е да се яде лека храна като зеленчуци, плодове, ястия от зърнени храни, овесена каша, леки тестени продукти, постни риби и морски дарове.

Храната е добре енергийно да се пречисти. Може да я приготвяте на огън. Да гори запалена свещ близо до нея също е достатъчно.

 

Днешното предложение:

ПЕЧЕНА РИБА С КИМИОН

Продукти: 1 кг риба (всякаква), 80 г масло, черен пипер, смлян кимион, лимонов сок, магданоз, прясна мащерка, сол, брашно за овалване. 

Приготвяне: Почистената и измита риба се нарязва на парчета, които се посоляват, поръсват се обилно с черен пипер и смлян кимион и се напръскват с лимонов сок.

Овалват се леко в брашно и се нареждат в тавичка със сгорещено масло. Пекат се в умерена фурна, като се обръщат от двете страни.

Готовата риба се слага в чиния за сервиране и се залива с останалото разтопено масло, поръсва се със ситно нарязания магданоз и прясна мащерка.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати