Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – понеделник – 15.07.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – понеделник – 15.07.19

Хранене по лунен календар – понеделник – 15.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Тази седмица ще ви предложа хранене според деня от седмицата, а не както досега според лунния ден. Знае се от много хора вече, че планетите оказват влияние върху здравето на човека. Затова голямо значение има правилният режим на хранене. Най–важният фактор за избора на индивидуална астродиета е личният хороскоп на всеки човек.  Освен, че лунната астрология и лунната диета са важни, също и седмичните ритми оказват своето влияние. През седмицата се променят биологичните ритми на организма, както и физиологичните функции и са взаимосвързани с вибрациите на планетите. Всеки ден различна планета оказва своето влияние върху нас. Ако се съобразяваме с това, може да си разнообразим своето хранене и да извлечем реална полза на здравето си.

Понеделник е под влияние на Луната. В астрологията тя оказва влияние върху работата на стомаха, затова не е желателно да претоварваме стомаха си с твърде мазни храни. Препоръчително е да се избягват още солените, мариновани, пушени меса и риби и изобщо такива храни, както алкохол и сладкарски изделия. Да се намалят до минимум или напълно се откажете от употребата на силни подправки, тестени изделия, лук, чесън, домати. Всичко това може да раздразни храносмилателната система и да създаде излишни неприятности.

По-малко солете храната си. Лунната храна, която може да използвате, са зеленчуци с богато съдържание на вода – краставици, домати, зеле, тиква, картофи, салати, маруля, бамя, лапад, фасул, зелена царевица, гъби, пиперки, дини, всички листни зеленчуци и салати, каши и млечните продукти - обезсолено сирене, извара, кашкавал, мляко, плодове (без цитрусови и кисели плодове).

Днешното предложение:

САЛАТА ОТ ЗЕЛЕ С МОРКОВИ ПО АНГЛИЙСКИ

Продукти: 500 гр. ситно нарязано зеле

400 гр. настъргани моркови

За заливката:

 1/2 кофичка кисело мляко

 100 гр. майонеза

 2 с.л. бяло вино

 2 с.л. лимонов сок

 сол, черен пипер

Приготвяне: Смесваме настърганите зеле и моркови, отгоре заливаме със соса и поставяме в хладилника да постои известно време и да се стегне.   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети