Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – понеделник – 21.06.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – понеделник – 21.06.2021

Хранене по лунен календар – понеделник – 21.06.2021 - Tribune.bg
Снимка:

До 17:02 ч е 11 лунен ден. Много добре е за разтоварване (гладуване) или да се ядат моно продукти. Например, само плодове и зеленчуци, но да не се смесват на едно ядене. Един вегетариански ден ще подобри значително състоянието ви, ще намали тежестта върху тялото, ще подобри функционирането на органите.

След 17:02ч е 12 лунен ден, но също не е подходящо за отдаване на излишества. Луната оказва много негативно влияние върху всички процеси в тялото, които са далеч от естествения баланс. Например, ако преядете, вероятно ще страдате на следващия ден от тежест и дори са възможни болки в стомаха. 

Отдайте предпочитание на леката и здравословна храна. Още по-добре ще ви се отрази, ако погладувате малко.  Можете да предприемете сокова терапия. Много е полезно да използвате сокове, особено гроздов сок (с изключение на ябълков).

Ако пък не можете да гладувате цял ден, то поне намалете до минимум количеството на нездравословна и вредна храна. Необходимо е да се въздържате от груби храни. Напълно премахнете алкохола и никотина. 

Правилното хранене в 12 лунен ден включва семена, ядки, зеленчуци и плодове (с изключение на ябълки).  Но е по-добре да се въздържате от ядене на месо, риба, яйца и алкохол. 

Днешното предложение:

ЦВЕТНА САЛАТА

Цветна салата без майонеза, която е пълна със спанак, артишок и маслини. Може да използвате всичко, което е в хладилника и да замените някои продукти.

Продукти: макарони (тирбушон, спирали), артишок - сърцата, спанак, черни маслини без костилки, домати на парченца, 1 средна глава червен лук, сирене проволоне и чедър - на кубчета, оцет, олио, 2 с. л. мед, чесън на прах, черен пипер, босилек, копър, сол.

Приготвяне:

Пригответе макароните според указанията на опаковката. Изплакнете и отцедете добре. В голяма салатена купа смесете макароните, сърцата от артишок, спанак, маслини, пименто, нарязания лук и сирената. Разбъркайте, за да се смеси всичко.

В буркан с винт или малка купа за смесване комбинирайте останалите съставки. Разклатете или разбъркайте, за да се разбъркат добре. Изсипете върху сместа. Покрийте и оставете в хладилник за няколко часа или за една нощ преди сервиране.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети