Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – понеделник – 23.12.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – понеделник – 23.12.19

Хранене по лунен календар – понеделник – 23.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е необходимо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове

За разлика от предишни дни, в 27 лунен ден скромното празненство не е забранено. Можете дори да организирате малко парти вкъщи или да отидете с малка компания в любимия си ресторант.

На този ден няма специални ограничения за това, което може да се яде, не се колебайте да се придържате към обичайната си диета. Важно е само да запомните основните правила за здравословно хранене и да ги следвате възможно най-близо. 

Въпреки че днес е сравнително добър ден за малко празненство, допълнителното натоварване определено ще бъде безполезно. Така че, опитайте този ден да изключите от диетата си всякакви полуфабрикати, „химическа“ и мъртва храна, в които няма нищо полезно. Това включва например всички храни за бързо хранене, замразени кнедли, колбаси, чипс и сладкиши, сладолед, безалкохолни напитки и пакетирани сокове. Всичко останало може да се консумира в разумни дози.

Днес е необходимо да се изключат от диетата картофи и цитрусови плодове. Добре е да се изключи употребата и на алкохол.

Днешното предложение:

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ОРИЗ НА ФУРНА

Продукти: 500 г. пилешки дробчета, 1-2 глави лук, 1 ч.ч. ориз, зеленчуков микс (по възможност пресни зеленчуци), сол, черен пипер, магданоз за украса.

Приготвяне: В загрято олио задушете лука и дробчетата, после добавете зеленчуковия микс, ориза. Посолете със солта и черния пипер. Долейте 3 ч.ч. вода и печете в умерена фурна.

Дробчетата могат да бъдат заменени с гъби.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети