Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – понеделник – 25.01.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – понеделник – 25.01.2021

Хранене по лунен календар – понеделник – 25.01.2021 - Tribune.bg
Снимка:

До 14:14ч е влиянието на 13 лунен ден - За закуска се препоръчват храни, съдържащи много въглехидрати. Това може да са различни зърнени храни, сокове, конфитюри, сладкиши.

Добре е да се яде също жива храна – плодове и зеленчуци.

Особено е благоприятно да ядете кръгла храна - опечете кръгъл хляб, палачинки, кръгли бисквитки, чийзкейк, пайове.

 

След 14:14ч започва 14 лунен ден.

Ако с приближаването на пълнолунието чувствате тежест, вътрешен дискомфорт, възниква усещане за затлачване на организма, то напълно преминете на вегетарианска храна или гладуване. Например, добре е да организирате „ябълков ден“ или ден, в който ще пиете само пресни сокове. Дори и да не успеете да гладувате, опитайте се да използвате възможно най-малко различни храни в диетата си.

Сега е твърде активна астралната енергия, което означава, че бързо идва, но и бързо си отива, затова трябва да се поддържа жизненият тонус. Пийте повече вода, което способства изчистването на организма.

Основното нещо в храненето днес е прясно приготвена храна. Противопоказано е да се ядат полуфабрикати, с много подправки. Забранено е яденето на много мазни храни и силно се препоръчва да се намали количеството сладко. Да се избягват храни с горчив вкус или много сладки.  Може да се поглезите с деликатесни неща от разбити белтъци и сметана. Продуктите на деня са бадемите, ябълки и круши, червен грейпфрут.

 

Днешното предложение:

МЛЕЧНА БАНИЦА

Продукти: 250 г кори за баница, 125 г краве масло, 20 г сирене, 750 мл прясно мляко, 200 г захар, 4 яйца, 2 пакетчета ванилия.

Приготвяне: Половината от лкорите наредете в намаслена тавичка. Поръсете с разтопено краве масло и натрошеното на ситно сирене.

Отгоре наредете останалите кори и поръсете само с масло.

Нарежете баницата на парчета и я печете в умерена фурна.

Пригответе смес от млякото, захарта, яйцата и ванилията и разбъркайте. После изсипете върху изпечената баница. Запечете отново до златисто-кафяво.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ИВЕ ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ УВЕК КАД ОТВОРИМ ТВОЈУ СТРАНИЦУ ПОЈАВИ СЕ ЈАКО СУНЦЕ НА НЕБУ А ТО ЗНАЧИ ДА МЕ СТВАРНО ПУНО ВОЛИШ. ДОБРА МИ ЈЕ ПРОЦЕНА ДА МИ ПРЕСТАВЉАШ ДРУГУ МАЈКУ ЈЕР МИ ДАЈЕШ ПУНО КОРИСНИХ САВЕТА И ДОБРО САГЛЕДАВАШ СИТУАЦИЈУ ИКО МЕНЕ.
КОНАЧНО СИ ПОГОДИЛА ШТО СЕ ХРАНЕ ТИЧЕ НЕШТО ШТО НАЈВИШЕ ВОЛИМ ДА ЈЕДЕМ.

ХРИСТ
25.01.2021 11:22 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети