Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – понеделник – 30.09.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – понеделник – 30.09.19

Хранене по лунен календар – понеделник – 30.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес може да се яде месо, риба. Храненето трябва да е балансирано

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Крайно нежелателно е да се прави вътрешно изчистване, тъй като вместо очаквания положителен резултат, може да предизвикате проблеми. Старайте се да ядете често, но по-малко.

Днес може да се яде месо, риба. Луната съветва да се яде месото от "бързи" животни - например агнешко, пилешко, а от "бавните"- говеждо, свинско е най-добре да се избягва.

Храненето трябва да е балансирано. Нужно е да се отдаде предпочитание на горещите ястия и подправки, които оказват  затоплящо действие, особено ако чувствате недостиг на енергия (куркума, черен пипер, бахар, индийско орехче, карамфил, кардамон, чесън, люта чушка, горчица, хрян, канела). Ако пък имате прекалено излишна енергия и напрежение, тогава по-меки подправки – кориандър, канела, копър.

Желателно е да се пие горещ чай, мляко, затоплени с подправки или даже може чаша затоплено червено вино. От останалия алкохол е добре да се откажете, тъй като днес подсилва негативното влияние на хаотичните астрални енергии.

Днешното предложение:

ПИЛЕШКИ РУЛЦА С МОЦАРЕЛА

Продукти: 2 бр. пилешки гърди, 150 г сирене Моцарела, 4 опечени и обелени червени чушки, магданоз, черен пипер, сол, олио за пържене

Приготвяне: Срежете пилешките гърди надлъжно на половинки, за да получите 4 парчета бяло месо. Начукайте ги на тънко, овкусете ги със сол и черен пипер. Върху всяко поставете резенче сирене, а върху него накъсани ивички от печените чушки и поръсете с магданоз.

Завийте рулца от всяко парче месо, овържете ги с конци, за да не се разтворят и изпържете в предварително загрято олио, докато месото промени цвета си. Подходяща гарнитура – зелена салата и пържени картофи.

По желание можете да поставите рулцата в намазнена тавичка, леко ги намажете с олио и ги сложете в загрята умерена фурна. Малко преди да станат готови, наръсете с настърган кашкавал и допечете.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети