Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – събота – 07.12.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – събота – 07.12.19

Хранене по лунен календар – събота – 07.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес изобщо не е денят, в който можете да се отдадете на излишество. Луната оказва много негативно влияние върху всички процеси в тялото, които са далеч от естествения баланс. Например, ако през друг ден преяждането може просто да бъде придружено от приятно чувство на ситост, което преминава без следа след известно време, то днес вероятно ще страдате от тежест и дори са възможни болки в стомаха. Възможно е даже на следващия ден да се усетят последствията от прекомерното хапване под формата на неприятни симптоми и болка в различни части на тялото. Затова се грижете за здравето си, не се отдавайте на лакомията, отдавайте предпочитание на леката и здравословна храна. 

Още по-добре ще ви се отрази, ако погладувате малко. Ако не можете да гладувате цял ден, то поне намалете до минимум количеството на нездравословна и вредна храна. Напълно премахнете алкохола и никотина. 

Днес е желателно да се пият много течности, сокове (освен от ябълки).  Можете да предприемете сокова терапия. Необходимо е да се въздържате от груби храни. Не се увличайте по боб, яйца, риба, млечни продукти, орехи, ядки. Може да си приготвите варено или печено телешко, пилешко и свинско (да не е мазно) месо.

Днешното предложение:

ПИЛЕШКИ ВИНЕН КЕБАП

Продукти: 1 кг нарязано пилешко месо, 4-5 глави лук, 1-2 моркова, 1 к.ч. бяло вино, дафинов лист, 1 с.л. брашно, черен пипер на зърна и смлян, 3-4 скилидки чесън, червен пипер, сол, олио за пържене.

Приготвяне: Нарежете лука по на едро, морковите на кръгчета. Всичко това запържете в загрято олио. Като поомекне, добавете месото и щом побелее, сипете 1 чаена чаша вода и виното.

Сложете дафиновият лист, черният пипер, целите скилидки чесън, сол и червен пипер.

Когато стане готово месото, сгъстете ястието с размитото в малко вода брашно.

В единият ъгъл на чинията се слага една топка картофено пюре или сварен ориз.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати