Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – събота – 16.10.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – събота – 16.10.2021

Хранене по лунен календар – събота – 16.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Промяната във фазите на Луната оказва голямо влияние върху времето и върху целия живот на Земята. Нашето тяло също е подложено на лунното влияние. В различните дни от цикъла структурата на косата, качеството на съня и работата на храносмилателните органи се променят.

До 17:20ч продължава 10 лунен ден и все още всичко е позволено да се яде, не трябва да се гладува, нито да се придържате към строга диета.

Препоръчително е да се хапне малко месо. Подходящо е да се ядат макаронени изделия, всички видове сирена, пирожки с месо, царевица. От сладките продукти – кифличка, шоколад и мед. Добре е да се консумира натурален зеленчуков сок. Подходящи са сок от домати и от моркови.

От 17:20ч започва 11 лунен ден. Би било много добре да се направи ден за разтоварване (гладуване) или да се ядат моно продукти. Например, яжте само плодове и зеленчуци, но да не се смесват на едно ядене. Един вегетариански ден ще подобри значително състоянието ви, ще намали тежестта върху тялото, ще подобри функционирането на органите.

Ако не можете да си представите живота без месо, опитайте поне да приготвите ястията от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

Днешното предложение:

ЛАДИИ ОТ ПАТЛАДЖАН

Продукти за 1 порция: 1 патладжан, 40 г сирене, 1 яйце, 20 г масло, сол, черен пипер.

Приготвяне: Патладжаните се измиват и леко се сваряват цели, след което се нарязват на две по дължината им.

Внимателно се изважда вътрешността им накълцана на дребно и се смесва със стрито сирене, разбито яйце, черен пипер и сол.

Ладийките се намазват с масло, после се пълнят с плънката, намазват се отгоре с масло и разбито яйце. Нареждат се в тава, която също е намазана с масло. Пекат се до зачервяване и се поднасят топли.

Храненето влияе на 70% как изглежда тялото ни. Можете да тренирате до изтощение, но ако го комбинирате с лошо хранене, това не работи. Месец преди шоуто на Victoria's Secret спирам да пия алкохол и напълно премахвам захарта от диетата си. Продължавам да ям въглехидрати, защото само протеините и зеленчуците в менюто не са опция за мен. Например ям един картоф с риба и зеленчуци - много проста и вкусна храна.“

Даутцен Крус, супермодел


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети