Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – събота – 23.05.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – събота – 23.05.20

Хранене по лунен календар – събота – 23.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

През този период е много опасно да се преяжда или безразборно да се приема храна

Във втори лунен ден много е важно да започнете лунния месец правилно, да се настроите към желаното настроение и ритъм за всички следващи дни от Лунния цикъл.

Все още е за предпочитане въздържанието от алкохол, месо и груба храна. Малки дози кафе може се консумират, но да не е силно.

Един от най-опасните моменти на този лунен ден може да бъде консумацията на неприродни продукти или полуготови фабрикати - различни торти, хот-дог, пици и т.н. Всичко това може да доведе до сериозни отрицателни последици.

През този период е много опасно да се преяжда или безразборно да се приема храна. Всичко това може да причини солни отлагания, артрит, болка в костите и подагра. Колкото по-проста и лека е храната, толкова по-добре! Също така е важно да не отивате в другата крайност - да не гладувате! Опитайте се да се придържате към разумната златна среда.

Първичният импулс се спуска на равнището на физическото тяло и го пробужда. Много подходящи ще бъдат ястия от зеленчуци и риба, леки десерти и плодови салати. Полезно е да се ядат ядки, сушени плодове, стафиди. Може да се ползват млечни продукти – сметана, извара, сирене.

Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това което ви привлича, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате.

Всички диети, които започват сега, ще имат фантастичен ефект върху организма ви, тъй като те съвпадат с естествените ритми. Но не забравяйте, че при избора на правилна диета е необходимо да се вземат предвид вашите нужди в настоящия период, не трябва да избирате тази или онази диета, само защото е модерна сега или защото някой е постигнал определени резултати чрез нея. Всеки човек е уникален и всяка диета трябва да бъде приспособена към вашето тяло, към състоянието, в което се намирате в момента и към целите, които сте си поставили. 

Днешното предложение:

ОРИЗ С ЦЕЛИНА И ДОМАТИ НА ФУРНА

Продукти за 5 порции: 1,500 кг целина, 60 мл растително масло, 80 г прясно масло, лук, 300 г домати, 200 г ориз, копър, сол на вкус

Приготвяне:  Целината се обелва и нарязва на кубчета и лукът на дребно. Задушават се в растителното масло до полуомекване. Прибавят се нарязаните на кубчета домати, измитият ориз, прясното масло, солта и копъра. Сместа се изсипва в тавичка, залива се с три чаени чаши гореща вода и се пече до готовност.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети