Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 04.03.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 04.03.20

Хранене по лунен календар – сряда – 04.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Би било много добре да се направи ден за гладуване или да се ядат моно продукти

По отношение на диетата за този период в различните астрологични школи има две различни и противоположни мнения. Някои смятат, че храната трябва да бъде висококалорична, тъй като тялото губи много енергия поради активните действия, особено ако вършите по-тежка работа или сте натоварени с нещо.

Други настояват, че диетата трябва да съдържа повече ястия с пълноценно зърно, а в идеалния случай може да се гладува, тъй като в единадесетия лунен ден става пречистване, доколкото през човек преминава мощен енергиен поток.

Трябва да слушате тялото си и да следвате неговите желания. Ако чувствате, че нямате достатъчно сили за активни действия - яжте повече калорични храни, а ако чувствате вътрешна тежест, тогава малко погладувайте, пийте повече сокове и яжте плодове.

Би било много добре да се направи ден за гладуване или да се ядат моно продукти. Например, яжте само плодове и зеленчуци днес, но да не се смесват на едно ядене. Един вегетариански ден ще подобри значително състоянието ви, ще намали тежестта върху тялото, ще подобри функционирането на органите.

Ако не можете да си представите живота без месо, опитайте поне да приготвите ястията от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

Днешното предложение:

ПЕРСИЙСКИ ТУТМАНИК

Продукти: 4 яйца,  3/4 чаша олио, 1 ч.ч. кисело мляко с разтворена в него 1 ч.л. сода, 250 г натрошено сирене, 200 г брашно, 1 яйце за намазване.

Приготвяне: Всички продукти се разбъркват добре, докато се получи гладка еднородна смес.

Сипете сместа в намазана с олио форма за печене.

Намажете отгоре с разбитото яйце и печете до готовност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети