Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 06.10.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 06.10.2021

Снимка:

В този ден се извършват мощни процеси на прочистване, възникнали в организма през последните няколко дни. Следователно, в никакъв случай не е подходящо да се намесвате в това.

Забранено е преяждането. Не натоварвайте тялото си с излишна храна, опитайте се да прекарате деня чрез разтоварване. Идеално е за гладуване и за провеждане на лунната диета. 

Ако не успеете да гладувате, то поне елиминирайте тежките, канцерогенни храни от диетата си. Силно се препоръчва да се въздържате от месни, мазни храни и сладкиши. Ще бъде много трудно да се усвоят от тялото! 

Яжте само здравословни храни и в много умерени дози. Опитайте се да разчитате само на чувствата си, слушайте тялото си. То най-добре ще почувства от какво има нужда в този ден.

 

ОМЛЕТ С БИРА

Продукти: 3 яйца, 15 мл олио, 20 мл бира, щипка сол

Приготвяне: Яйцата се разделят. Жълтъците се бият отделно от белтъците. След това жълтъците се съединяват с разбитите на сняг белтъци. Слага се на капки бирата. Посолява се.

Получената пухкава смес се пържи в тиган с горещо масло. Днес е за предпочитане да се опече на фурна.

Поднася се в момента, понеже ако престои, омлетът бързо спада.

 

ЛУННА ДИЕТА

Днес в 14:07 часа има новолуние и желаещите могат да приложат лунната диета. Лунната диета е за детоксикация на организма. В продължение на 24 часа трябва да се гладува и да не се употребява никаква храна. Позволени са само течности, кафе и чай може, но без захар.

Натуралните сокове съдържат много захар, така че ги избягвайте. Не трябва да се консумира мляко, също и алкохол. Тази диета пречиства организма от токсините и задържаните течности. По време на 24-часовия „пост“ може да загубите от 1 до 3 кг.

Може да се прави само по новолуние и пълнолуние или при смяната на четирите фази на Луната.

Ако прилагате в новолуние лунната диета, по време на растящата Луна яжте по-малко храна и внимавайте с калориите. При намаляваща Луна може да се отпуснете малко повече.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема