Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 06.11.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 06.11.19

Хранене по лунен календар – сряда – 06.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Яденето на плодове и зеленчуци ще облекчи и подобри функционирането на храносмилателните органи

До 15:00 ч. може да си хапвате всичко, което организмът и душата ви желаят. В това време те се нуждаят само от това, което наистина сами искат. Подходящо е да се ядат макаронени изделия, всички видове сирена, пирожки със сирене или месо, царевица. От сладките продукти – кифличка, поничка, шоколад и мед.

Не трябва да се гладува, нито да се придържате към строга вегетарианска диета. Препоръчително е да се хапне малко месо.

На масата обезателно трябва да присъства натурален зеленчуков сок. Подходящи са доматен и от моркови.

Хората с язвени проблеми в този период не трябва да употребяват продукти, които могат да провокират заболяването.

След 15:00 ч. вече е необходимо да се ограничи яденето. Силните лунни енергии силно влияят върху функционирането на нашите органи, храносмилателната система. Подходящо е монодиета или гладуване. Яденето на плодове и зеленчуци ще облекчи и подобри функционирането на храносмилателните органи.

За тези, които не могат да гладуват е препоръчително да се яде лека и здравословна храна. Не приемайте никакви лекарства, хранителни добавки. Ефектът може да е непредсказуем.

Месото трябва да се избягва, но ако не можете без него, поне се опитайте да приготвите ястията от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

Луна в знак Риби - Основният цвят на Риби се счита за зелен, с контрастни цветове - виолетов и оранжев. Добре е да се консумират зелени продукти.

Днешното предложение:

ОГРЕТЕН ОТ ЗЕЛЕН ФАСУЛ НА ФУРНА

Продукти: 500 г зелен фасул (или 1 буркан стерилизиран), 2 домата, 2-3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1/2 ч.ч. прясно мляко, 1 яйце, 50 г кашкавал, малко краве масло, сол.

Приготвяне: Зеленият фасул се сварява в подсолена вода до омекване. (стерилизирания няма нужда). Отцежда се и се изсипва в намазана с олио тава. Добавят се ситно нарязаните домати, сол и олиото.

Ястието се запича 10 минути в предварително загрята фурна, след което се залива със смес от яйцето, млякото и брашното. Поръсва се с нарязаното на парченца масло и се пече до зачервяване. Накрая се посипва с настъргания кашкавал и се допича.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати