Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 07.10.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 07.10.20

Хранене по лунен календар – сряда – 07.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 20 лунен ден трябва да се откажете от тестени изделия и сладко, но можете спокойно да опитате нови и необичайни ястия от екзотичната кухня. При едно условие: те не трябва да бъдат от птиче/пилешко месо.

Лош ден за пируване. Не се препоръчва да се преяжда, да се натоварва тялото с тежка храна. В този ден преобладава светлината, която ни дава много енергия и жизненост. Ако сега се отдадете на лакомия, тогава рискувате напълно да неутрализирате целия им положителен ефект.

Не яжте повече, отколкото е необходимо за функционирането на тялото ви.  Правете разлика между чувство на глад и повишен апетит.  Когато преяждаме, запушваме енергийните канали на тялото, правим себе си неспособни да възприемаме фините енергии. Хората, които имат стомашни проблеми е добре да изключат от менюто си бобови храни, круши и да ограничат приема на месо. Добре е да включите в менюто си слънчогледови и тиквени семки.

Ако досега не сте правили очистителни процедури и не сте гладували, днес можете да го направите, ако решите.

 

Днешното предложение:

КЮФТЕТА ОТ ПРЯСНО ЗЕЛЕ

Продукти: 1 средно голяма зелка, 2 глави лук, 1 яйце, 3 стръка целина, 2 с. л. олио, черен пипер, брашно, сол, олио за пържене

Приготвяне: Зелето се нарязва на ситно и се задушава в подсолена вода на слаб огън. След като омекне се отцежда от водата.

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото. Прибавят се 3 супени лъжици брашно. Сместа се разбърква и се снема от огъня. Прибавят се свареното зеле, разбитото яйце, ситно нарязаната целина, сол и черен пипер на вкус.

От сместа се оформят неголеми кюфтета, които се сплескват. Овалват се в брашно и се изпържват в сгорещено олио. Поднасят се топли.                                                          

                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети