Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 12.08.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 12.08.20

Хранене по лунен календар – сряда – 12.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

Двайсет и третият лунен ден не е време за пируване. Не бива да преяждате или да ядете всичко, което искате. На този ден трябва да се приема храна, само когато почувствате истински глад.

 Ако вашият начин на живот позволява, организирайте си половин ден на разтоварване.  Откажете се от храна от животински произход (силно се препоръчва да се изключат месото и мазнините от диетата). Наблегнете само върху плодове и зеленчуци. 

Препоръчва се вегетарианска диета, но все пак зависи от собственото ви здравословно състояние. Ако въпреки всичко решите да ядете месо, нека да е минимално количество и да не е пържено. Да се избягват пикантните подправки. Напълно да се изключи употребата на алкохол.

Би било идеално да се гладува един ден. По това време тялото ни е изчерпано, липсва жизненост, за да се бори с външни неблагоприятни фактори и не е добре да го товарим с тежка храна. Сега организмът е силно податлив на различни инфекции, лесно може да се прихване някой вирус. Ето защо, въздържанието от храна е един от най-добрите начини да помогнем на организма да се справи с неблагоприятните фактори на околната среда.

Лятно питие:

БОЛЕ ОТ ПРАСКОВИ

Продукти: 8 добре узрели праскови, 100 г ситна захар, 50 г коняк или малага,  бенедиктин, портвайн, 1 бутилка бяло вино, 1 бутилка шампанско.

Приготвяне: Обелете и нарежете прасковите, поръсете ги със захарта, коняка или някое от другите питиета.

Захлупете съда и оставете да престои половин час на хладно.

След това прибавете бялото вино и оставете сместа да престои 1 час в хладилника.

Преди сервиране прибавете шампанското.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети