Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 15.01.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 15.01.20

Хранене по лунен календар – сряда – 15.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Днес можете да се поглезите с любимия си десерт, да отидете в ресторант, да организирате малък празник у дома

В 21 лунен ден можете да не се замисляте за количеството храна, времето е подходящо за празнуване.  Трябва да се погрижите повече за качеството на храната, която ядете. В диетата ви трябва да доминират "живи" храни, в които да има минимум химически добавки, мазнини, сол и захар. Спазвайки това просто правило, не рискувате да се събудите сутринта с болки в корема и друг дискомфорт.

Днес можете да се поглезите с любимия си десерт, да отидете в ресторант, да организирате малък празник у дома.  Събиране с приятели, близки хора, роднини и семейство ще бъде много приятно. Можете да получите много положителни емоции от тях, а комуникацията ще подобри настроението ви.

Денят е свързан с кръвоносната система, затова е полезно за процедури по изчистване на кръвта и да се ядат продукти, които я засилват - черен дроб, червени плодове и зеленчуци - боровинки, нар, цвекло, домати и др., да се пие сухо червено вино.

Храната трябва да е лека, за да не пострада черният дроб, затова не злоупотребявайте с мазни продукти. Разнообразни зеленчукови и плодови продукти, рибни блюда, зърнени храни, яйца, млечни продукти са много полезни сега.

Днешното предложение:

ПЪРЖЕНА РИБА В БЕЛТЪК

Продукти: Рибно филе от бяла риба (пъстърва, кефал, лефер и др.), сол, черен пипер, 40 г. брашно, 4 бр. белтъци, 150 г. растително масло, 250 г. доматен сос (сос тартар или др.).                     

Приготвяне: Филето от риба се поръсва със сол и черен пипер. Парчетата се овалват се в брашно и се потапят в белтък, предварително разбит с вилица.

Изпържват се, докато се получи златист цвят.

Поднасят се със сос с кисел вкус, който се слага отделно в сосиера или отстрани на рибата.

Върви с гарнитура с пържени картофки или картофено пюре.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети