Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 17.06.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 17.06.20

Снимка:

Храна на деня е куркумата

В 26-ия лунен ден е добре да гладувате. Не трябва да се консумира месо.  Всяка храна може да се превърне в отрова.

Богато претъпкана маса не се препоръчва. Днес не бива нито да пиете, нито да пушите. 

През този период лунните енергии оказват силно въздействие върху нашите органи, ето защо идеалният вариант е да се гладува. Но ако това ви изглежда невъзможно, просто се опитайте да намалите количеството консумирана храна. 

Необходимо е да се изключат всички пържени, солени, мазни храни. Забравете за сладкиши, продукти от брашно, консервирани храни и полуфабрикати днес. Вашата диета трябва да бъде почти изцяло зеленчуци и плодове, и най-добрият вариант е да ги ядете в сурова, минимално обработена форма.

Нашата храносмилателна система днес се нуждае от много внимателно отношение. Ако не спазвате минималните ограничения, ако не коригирате обичайната си диета според препоръките, рискувате да получите тежки обостряния на хронични заболявания, лечението, на които може да продължи дълго време.

Храна на деня е куркумата – действа противогъбично, понижава холестерола, нормализира дейността на черния дроб и жлъчката, спомага за гъвкавостта на ставите, добър ефект има изобщо върху костите, почиства енергийните канали, има свойството на антибиотик, предпазва от подуване. Съдържа много желязо, калций, йод, фосфор.

 

Днешното предложение:

Чудесна за днешния ден е Ангелската супа, дадена от Учителя Петър Дънов

АНГЕЛСКА СУПА

Продукти: 3-4 картофа, 1 морков, глава лук,  магданоз, но може да добавите например още 1 скилидка чесън, 1 червена чушка.

Приготвяне: Ангелската супа е диетична. В около 2 литра вряща вода се пускат обелените и нарязани на ситно морков, картофи, кромид лук, ситно нарязана червена чушка и скилидка чесън за аромат. Супата ври на бавен огън около 30 минути. Без сол и мазнина. След като зеленчуците се сварят и супата се свали от котлона, се добавя ситно нарязаният магданоз.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още