Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 22.01.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 22.01.20

Хранене по лунен календар – сряда – 22.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

В 28 лунен ден е по-добре да се въздържате от преяждане. Опитайте се дори да намалите обичайното количество консумирана храна. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да обременявате организма си.

Според лунния календар в края на четвъртия лунен цикъл (преди новолуние) се препоръчва да се извършват процедури за прочистване на тялото, а първата стъпка към това е пълен отказ от храна или поне минимална консумация. 

Така че, ако решите да направите разтоварващ ден, опитайте се да започнете да пиете само пресни плодови сокове през цялото време. Алтернативно можете да добавите към диетата зеленчуци и плодове. Но от тежката храна, предимно от месото, силно се препоръчва днес да се откажете.

Също така, не забравяйте, че по всяко време е нежелателно да се използват полуфабрикати, мазнини, пържени храни, сладкиши и печива. Опитайте се да минете на здравословна диета и тялото ви ще ви благодари с отлично самочувствие и здраве.

Препоръчително – салата от зеле и моркови, чушки и домати, билкови чайове, прясно изцедени сокове.

Днешното предложение:

ДОМАТИ С ХЛЯБ И КАШКАВАЛ

Продукти: 500 г. пресни домати, 250 г. балкански кашкавал, 40 г. краве масло, 500 г. бял хляб, магданоз, сол, черен пипер

Приготвяне: Нарязаните филии хляб се намазват с масло и се подреждат в тавичка, намазана с масло и поръсена с нарязан магданоз.

Върху филийките се поставят кръгчета от доматите, поръсват се със сол, черен пипер, нарязан магданоз и настърган кашкавал.

Най-отгоре се слага парченце от останалото масло.

Пекат се във фурната до зачервяване. Поднасят се топли, гарнирани със салата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати