Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 22.04.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 22.04.20

Хранене по лунен календар – сряда – 22.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Дайте почивка на храносмилателната си система, като не я запълвате с храна

Хранене в 29-ия лунен ден

В последния ден от лунния месец е просто ужасно време за всякакви пиршества. Почти цялата храна, която ядем днес, ще бъде в наш ущърб. Необходимо е да се въздържате от употреба на месо и прием на голямо количество храна.

Идеалният вариант за този ден би бил гладуване. Дайте почивка на храносмилателната си система, като не я запълвате с храна. Това ще ви помогне да изчистите тялото, да започнете да се чувствате много по-добре. Ако не можете да си позволите да гладувате, старайте се да облекчите диетата си.  Подходящо е да включите традиционните зеленчукови ястия, млечна храна, хляб, зърнени храни.

Препоръчва се да се яде бавно и да се кажат молитви преди ядене. Добре е да се яде в мълчание и съзнателно. Нищо лошо не трябва да се говори на масата.

Изключете месо, мазно и пържено, тестени изделия, алкохол. Опитайте се да ядете повече салати. Ако не можете без месо, по-добре включете в менюто си малко количество млечни продукти, риба или морски дарове. Ястията трябва да бъдат печени, варени или задушени. 

Днешното предложение:

ТАРАТОР С ВАРЕНИ ЯЙЦА

Продукти: 500 г кисело мляко, 1 малка краставица, 1-2 с.л. олио, 2 твърдо сварени яйца, черен пипер, сол, магданоз.  

Приготвяне: Киселото мляко се разбива и към него се прибавят ситно нарязаната краставица, олиото, нарязаните на кубчета яйца и сол на вкус.

Сместа се разбърква добре и се разрежда с 1 ч.ч. вода. Тараторът се поднася, поръсен с черен пипер. Добавя се нарязаният магданоз.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети