Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 27.10.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 27.10.2021

Хранене по лунен календар – сряда – 27.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Ако искате да се разделите с лоши навици, тогава е добре да започнете в 21 лунен ден. Денят е свързан с кръвта и с цялата хемопоетична система, така че натоварването на черния дроб е противопоказано. Особено е необходимо да бъдете предпазливи със злоупотреби и излишества. Добре е да провеждате процедури за прочистване на кръвта, можете да пиете билки, сокове от сурови моркови, цвекло, червени боровинки, нар, ще се отразят добре.

Сега можете да си хапнете вече по-стабилно, но за предпочитане е храната да е лека, за да не страда черният дроб, не злоупотребявайте с много мазни храни. Разнообразие от зеленчукови, плодови, рибни, зърнени ястия, яйца и млечни продукти ще бъде много полезно днес.

Грижете се повече за качеството на храната, която ядете. В диетата ви трябва да доминират „живи“ храни, в които да има минимум химическите добавки, мазнини, сол и захар, също така червени плодове и зеленчуци, домати. Може да се пие сухо червено вино.

Можете да се поглезите с любимия си десерт, да организирате малък празник у дома.  Събиране с близки хора, роднини и семейството ще бъде много приятно и ще получите много положителни емоции от тях, а комуникацията ще подобри настроението ви.

 

Днешното предложение:

БЪБРЕЦИ С ДОМАТЕН СОС

Продукти: 500-600 г бъбреци (свински или телешки), 2 с.л. олио, 1-2 глави лук, 1 ч.ч. настъргани домати, 1 чаша вино, брашно, черен пипер, сол.

Приготвяне: Измитите бъбреци се нарязват на тънки ивици, посоляват се и се поръсват с черен пипер, като се оставят да престоят така 1-2 часа.

Нарязаният лук се запържва в мазнината, прибавят се бъбреците, оваляни в брашно и ястието се покрива с капак, за да се задуши.

Когато се позапържат бъбреците, се налива виното и се добавят настърганите домати. Задушава се всичко на тих огън, докато остане на мазнина.

Може да се поднесат с гарнитура от макарони или юфка, полети със запържено масло.

 

Полезни съвети: Вземете релаксираща вана с етерично масло вечерта. Всяка процедура за почистване е ефективна, така че може да посетите СПА център или козметичен салон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати