Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – сряда – 28.08.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – сряда – 28.08.19

Хранене по лунен календар – сряда – 28.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Според лунния календар в края на четвъртия лунен цикъл (преди новолуние) се препоръчва да се извършват процедури за прочистване на тялото, а първата стъпка към това е пълен отказ от храна или поне минимална консумация.

В 28 лунен ден е по-добре да се въздържате от преяждане. Опитайте се дори да намалите обичайното количество консумирана храна. Днес е един от онези дни, когато не е нужно да обременявате организма си.

Така че, ако решите да направите разтоварващ ден, опитайте се да започнете да пиете само пресни плодови сокове през цялото време. Алтернативно, можете да добавите към диетата зеленчуци и плодове. Но от тежката храна, предимно от месото, силно се препоръчва да се откажете.

Нежелателно да се използват полуфабрикати, мазнини, пържени храни, сладкиши и всякакви печива. Опитайте се да минете на здравословна диета и тялото ви ще ви благодари с отлично самочувствие и здраве.

Препоръчително – салата от зеле и моркови, чушки и домати, билкови чайове, прясно изцедени сокове.

Днешното предложение:

ЧЕРВЕНО ЗЕЛЕ С ЯБЪЛКИ

Продукти: 1,500 кг червено зеле, 350 г сладки ябълки, 50 мл растително масло, 20 мл оцет, захар, сол и канела на вкус.

Приготвяне: Зелето се почиства и измива, нарязва се на четвъртинки, на които се отделя кочанът, и се нарязва на ивички (жулиен). Прибавят се обелените и нарязани на кубчета ябълки. Заливат се със салатена заливка, приготвена от оцета, растителното масло, захар, сол и отвара от канела, разбърква се добре и се оставя да престои 1-2 часа. Поднася се като студено предястие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети