Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 01.10.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 01.10.19

Хранене по лунен календар – вторник – 01.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

През този период Луната оказва силно влияние върху всички процеси, свързани с храносмилането

В четвърти лунен ден е добре да бъдете в пълно уединение или в кръга на най-близки хора. Не е подходящ за бурни празненства, ходене на ресторанти. В този ден се препоръчва да се ограничат храната и напитките. Старайте се да съблюдавате умереност и още по-добре, ако си организирате разтоварващ ден. 

Ако такива строги ограничения не са за вас, тогава поне не преяждайте, не яжте мазна, пържена храна, избягвайте бързото хранене (хамбургери и др.), прекомерни количества богата на въглехидрати храна. 

През този период Луната оказва силно влияние върху всички процеси, свързани с храносмилането. Следователно „лошите“ храни могат да повлияят негативно на вашето здраве и на самочувствието. Но полезната и лека храна, особено плодове, зеленчуци, зърнени храни, храни, които съдържат много фибри, ще се отрази благоприятно на организма ви. Може да се яде риба.

Също така в този ден не се препоръчва да се яде вечер и особено през нощта. Старайте се да се въздържате от обичайното си последно хранене за деня.

Днешното предложение:

ЗАБУЛЕНИ ЯЙЦА НА ОЧИ СЪС СОС

Продукти: 5 яйца,1/2 с.л. оцет, 3 печени и обелени червени чушки (може и от буркан), 1 с.л. брашно, олио, сол, черен пипер и лимонов сок.

Приготвяне: В плитък съд кипнете подсолена вода и сложете оцета. Като заври, счупете яйцата от ниско и захлупете съда. Когато яйцата се забулят, извадете ги с решетъчна лъжица и ги сложете в чиния. Между тях сложете ивички от опечените чушки.

Сгорещете олио и запържете брашното до златисто, разредете с малко вода, овкусете с черен пипер, сол и лимонов сок, и оставете няколко минути малко да се сгъсти. Като стане готов, полейте със соса яйцата и поднесете веднага.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати