Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 02.06.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 02.06.20

Снимка:

Правилното хранене на 12 лунен ден включва семена, ядки, орехи, зеленчуци и плодове

До 17:00 ч. е влиянието на 11 лунен ден. Ден на астрално и умствено пречистване.

В този лунен ден става пречистване на организма, тъй като през човек преминава мощен енергиен поток и идеалният вариант е да се гладува. Въздържайте се от прием на храна, а ако не можете да издържите, хапнете някакъв плод или късче хляб. В краен случай вегетарианска храна - или варена, или приготвена на пара риба, яйца с много малко мазнина.

ЖИВА ХРАНА, ПОДХОДЯЩА ЗА ТОЗИ ДЕН

Цвекло за чиста кръв

Съдържа много желязо, на 2-ро място след чесъна; Според йога, по съдържание пред него е само морското зеле. Съдържа още: редкият витамин У (U), който има противовъзпалителен ефект, антиалергичен ефект; мощен имуностимулатор, който се използва за лечение на стомашни проблеми! Ефективно стимулира цялата храносмилателната система, както и черния дроб. Поддържа имунната система, помага при хемороиди, детоксикира организма и го укрепва вследствие на стрес или физически натоварвания.

Разтваря калциеви отлагания в съдовете; Бетанинът повишава физическата издръжливост, помага в борбата срещу болестта на Алцхаймер; Бори се с раковите клетки; Диуретик и има добър слабителен ефект, подобрява работата на черния дроб. Витамин Р (R ) повишава еластичността на кръвоносната система.

След 17:00 ч. започва 12 лунен ден (до 18:16 ч. на 03.06.), чийто символ се явява Светият граал. Затова внимавайте какво пиете. Заменете енергийните и тонизиращи напитки с билкови отвари и чайове.

Ако имате проблеми с горните дихателни пътища, то сега е най-благоприятното време да се заемете с лечението. Може да приемате леко отхрачващи билки. Такива са евкалипт, мента, мащерка и други билки, които се използват освен за пиене и за инхалация, за облекчаване на горните дихателни пътища.

Правилното хранене на 12 лунен ден включва семена, ядки, орехи, зеленчуци и плодове (с изключение на ябълки). Много полезно е да се консумират сокове, особено гроздови. Допустимо е в малки количества варено или печено пилешко, телешко, свинско (да не е мазно). От алкохол е по-добре да се въздържате.

Желаещите могат да продължат гладуването.

Лош знак за 12-ия лунен ден се счита счупена чиния или разлята течност. Трябва да обърнете внимание на всички тези знаци, те показват неправилността на пътя, който следвате.                        


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още