Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 02.07.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 02.07.19

Хранене по лунен календар – вторник – 02.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

29 лунен ден

Ястията на 29-ия лунен ден – изключват се нови ястия и продукти, съмнителни екзотични рецепти, месо и алкохол. Идеално е да включите в диетата на вашето семейство традиционните зеленчукови ястия, колкото е възможно по-простички и познати.

Днешното предложение:  Бързо, лесно, вкусно!

КАРТОФЕНИ ПАЛАЧИНКИ

Необходими продукти:

6-7 картофа

1-2 яйца

2-3 супени лъжици брашно

1 чаена лъжичка сол

черен пипер

растително масло

Приготвяне: Настържете картофите на по-едро ренде. Разбийте яйцата с брашно, сол, черен пипер, прибавете и разбъркайте настърганите картофи. Оставете сместа да постои 10 минути. Разстелете тестото с лъжица, както за обикновените палачинки, запържете от двете страни до златисто кафяво.

Някои предпочитат да добавят кориандър, кисело мляко и лук. Допълненията по ваша преценка и вкус.

КАК ДА СИ ПОМОГНЕТЕ С ПРИРОДНИ СРЕДСТВА, АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ

При болки в сърцето

Ако ви се появи болка в сърцето, сложете на върха на езика си парченце манго и го подръжте 5-7 минути. Ако нямате прясно манго, можете да си купите 100% сок от манго. Поемете глътка сок, подръжте я в устата, като се стараете равномерно да я разпределите върху целия език.

Ако искате да укрепите сърдечно-съдовата система, то много е полезно по два пъти на ден в продължение на 2-3 седмици бавно да дъвчете парче манго, така че пак да е равномерно разпределено върху езика. Задръжте го в устата 5-7 минути, преди да го преглътнете.

При хипертония или невроциркулаторна дистония

Ако страдате от тези заболявания, ще ви помогне малко мед или бучка захар. Два пъти на ден слагайте бучка захар или малко мед под езика и задържайте в устата по 5-7 минути. Когато захарта или меда се разтопят, разпределете слюнката равномерно по цялата повърхност на езика и подръжте още 5 минути, после преглътнете. След 10 дена лечение (такъв е срокът на лечебния курс), няма да се познаете. (така твърдят опиталите го).

„Сладкото” лечение много помага и за друго. При мъжете, които в продължение на седмица го провеждат, значително се повишава потенцията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати