Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 05.11.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 05.11.19

Хранене по лунен календар – вторник – 05.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има смесено влияние

До 14:30 ч. влияние оказва 9 лунен ден и до тогава се препоръчва само лека храна като зеленчуци, плодове, ястия от зърнени храни, овесена каша,  леки тестени продукти, постни риби и морски дарове.

След 14:30 ч. започва влиянието на 10 лунен ден, който е подходящ за семейна трапеза. Този период е единственият път в лунния цикъл, когато не е толкова важно какво ядете, колкото с кого ядете.  Десетият лунен ден покровителства кръвните връзки, насърчава семейните отношения, предава опит и знания от поколение на поколение. Поканете родителите, бабите и дядовците си, децата и внуците си да ви посетят! 

Почти всички продукти могат да бъдат включени в менюто. Естествено, трябва да се спазва нормата – да не се преяжда и да не се прекалява с алкохола.

Луната е в знак Водолей. За основен цвят на Водолея се счита жълтият , контрастни – синьо и червено.

Жълтият цвят в дните на Водолей забавя кръвообращението, което може да се прояви в претоварване на долната част на бедрата и разширени вени. В същото време контрастният червен цвят може да бъде добра превантивна мярка, защото разширява кръвоносните съдове. В дните на Водолея всякакви жълти храни са много полезни за организма, също както и жълтите дрехи.

Жълти продукти: лимон, ананас, праскови, кайсии, жълт пипер, жълти ябълки, царевица, тиквичка, зряло сирене, мед, яйчен жълтък (не повече от два на ден), горчица, куркума.  Напитки: 1,5 литра вода с лъжица мед.

Днешното предложение:

СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ С МЕД И БИРА

Продукти: 2-3 свински пържоли, 2 с.л. мед, 200 г вода, 50 мл. бира, 2 с.л. разтопено краве масло, сол, черен пипер

Приготвяне: Начуквате пържолите и ги овкусявате със сол и черен пипер.

Разбърква се медът, разтопеното масло, бирата и водата. Слагате пържолите в тавата и заливате с тази смес. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 - 250 градуса. Вкусът е сладко-солен.

                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.

Персонализирана реклама и съдържание, преброяване на посещения и източници на трафик

Съхраняване на и/или достъп до информация на устройство

Политика за поверителност Бисквитки

Вашите настройки за поверителност

Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.

Политика за поверителност Бисквитки

Управление на предпочитанията за съгласие

Задължителни

Тези бисквитки и скриптове са необходими за функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени. Обикновено те се задават само в отговор на действия, правени от вас, които отнасят до заявка за услуги, като задаване на настройките за поверителност, влизане или попълване на формуляри. Можете да зададете браузъра си да блокира или да ви извести за тези бисквитки, но част от сайта няма да работи. Тези бисквитки не съхраняват никакви лично идентифицируващи данни.

Винаги ВКЛ

Аналитични

Тези бисквитки и скриптове ни позволяват да преброяваме посещения и източници на трафик, така че да измерим и подобрим производителността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най- и най-непопулярни и да видим как посетителите се движат по сайта. Всичка информация, която тези бисквитки събират, е кумулативна и неидентифицируема. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, няма да знаем, кога сте посетили нашия сайт.

Маркетинг

Тези бисквитки и скриптове могат да бъдат зададени чрез нашия сайт от нашите рекламни партньори. Те могат да бъдат използвани от тези компании за построяване на профил на вашите интереси и показване на съответни реклами на други сайтове. Те не съхраняват директна лична информация, но са базирани на уникално идентифициране на вашия браузър и интернет устройство. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, ще имате по-малко целенасочена реклама.