Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 08.10.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 08.10.19

Хранене по лунен календар – вторник – 08.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да се гладува, нито да се придържате към строга вегетарианска диета

Днес до 17:00ч. може да си хапвате това, което организма и душата ви желаят. В това време те се нуждаят само от това, което наистина сами искат. Подходящо е да се ядат макаронени изделия, всички видове сирена, пирожки с месо, царевица. От сладките продукти – кифличка, шоколад и мед.

Не трябва да се гладува, нито да се придържате към строга вегетарианска диета. Препоръчително е да се хапне малко месо. Добре е да пиете натурален зеленчуков сок. Подходящи са доматен и от моркови.

Днешното предложение:

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА ПО СЕЛСКИ  ( за обяд)

Продукти: 600-700 г пилешки дробчета, 2 глави лук, 3 обелени и нарязани домата (може и от консерва), 3-4 червени чушки, 2 с.л. зехтин, 1 ½ с.л. краве масло, брашно за овалване, магданоз, черен пипер и сол

Приготвяне:  Измитите и подсушени пилешки дробчета се овалват в брашно и се пържат в сгорещена мазнина. Извадете ги върху домакинска хартия  и ги поръсете с черен пипер.

В същата мазнина запържете нарязания на полумесеци лук. След като омекне, добавете на ситно нарязаните чушки и домати, посолете и оставете няколко минути на огъня.

Поднасят се като се слагат пилешките дробчета в средата на чинията, а около тях зеленчуковата смес.

След 17:00ч. е добре вече да се ограничите в яденето. Силните лунни енергии силно влияят върху функционирането на нашите органи, храносмилателната система. Подходящи са монодиета или гладуване. Яденето на плодове и зеленчуци ще облекчи и подобри функционирането на храносмилателните органи.

Ако не можете да си представите живота си без месо, поне се опитайте да приготвите ястия от него на пара или във фурната и с минимално количество мазнини и подправки.

РУЛЦА ОТ ТИКВИЧКИ НА ГРИЛ

Продукти: 2-3 тиквички, 100 г меко сирене, ½ опаковка майонеза, 1 сварено яйце, горчица, копър, зехтин

Приготвяне: Нарежете тиквичките по дължина на тънки ленти и ги запечете върху намазана със зехтин загрята скара от двете страни. Разбийте с миксера майонезата, сиренето, настърганото сварено яйце, горчицата и нарязания копър. Нанесете сместа върху изпечените тиквички и ги навийте на рулца. Може да ги оставите така или да ги нарежете напречно, за да получите „охлювчета”. Много са красиви на вид.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети