Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 20.08.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 20.08.19

Хранене по лунен календар – вторник – 20.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Диетата на 20 лунен ден изисква отказ от тестени изделия и сладко. Въпреки това, в този ден можете спокойно да опитате нови и необичайни ястия от екзотичната кухня. При едно условие: те не трябва да бъдат от птиче/пилешко месо.

Лош ден за пиршество. Не се препоръчва да се преяжда, да се натоварва тялото с тежки продукти. В този ден преобладава светлината, която ни дава много енергия и жизненост. Ако сега се отдадете на лакомия, тогава рискувате напълно да неутрализирате целия им положителен ефект.

Не яжте повече, отколкото е необходимо за функционирането на тялото ви. Много е важно да се научите да правите разлика между чувство на глад и повишен апетит.  Когато преяждаме, запушваме енергийните канали на тялото, правим себе си неспособни да възприемаме фините енергии. Ние сами се лишаваме от редкия дар, който ни е даден от природата: да усетим нашите истински нужди и желания. В храните, включително.

Хората, които имат стомашни проблеми, е добре да изключат от менюто си бобови храни, круши и да ограничат приема на месо.

Добре е да включите в менюто си слънчогледови и тиквени семки.

Ако досега не сте правили очистителни процедури и не сте гладували, днес можете да го направите, ако решите.

Днешното предложение:

ЗАДУШЕНИ СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ С ГЪБИ

Продукти: 4 пържоли, 1 двойна шепа нарязани на малки парчета гъби (пресни или стерилизирани), 2 с.л. брашно,1 ч.л. смлян черен пипер, ½ лимон, сол.

Приготвяне: Сваряваме пържолите в малко вода, изваждаме ги с решетъчната лъжица и ги нареждаме в тавичка. Върху тях разстиламе гъбите. От водата, в която сме варили пържолите, наливаме, колкото е необходимо да покрием месото. Запичаме в умерена фурна, докато гъбите омекнат. Тогава прибавяме брашното (предварително препечено на сух тиган и размито с 1 ½ к.ч. хладка вода). Слагаме черния пипер, посоляваме на вкус и продължаваме да печем в умерена фурна, докато сосът се сгъсти.

Пържолите се поднасят с част от соса и с парченце лимон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.

Персонализирана реклама и съдържание, преброяване на посещения и източници на трафик

Съхраняване на и/или достъп до информация на устройство

Политика за поверителност Бисквитки

Вашите настройки за поверителност

Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.

Политика за поверителност Бисквитки

Управление на предпочитанията за съгласие

Задължителни

Тези бисквитки и скриптове са необходими за функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени. Обикновено те се задават само в отговор на действия, правени от вас, които отнасят до заявка за услуги, като задаване на настройките за поверителност, влизане или попълване на формуляри. Можете да зададете браузъра си да блокира или да ви извести за тези бисквитки, но част от сайта няма да работи. Тези бисквитки не съхраняват никакви лично идентифицируващи данни.

Винаги ВКЛ

Аналитични

Тези бисквитки и скриптове ни позволяват да преброяваме посещения и източници на трафик, така че да измерим и подобрим производителността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най- и най-непопулярни и да видим как посетителите се движат по сайта. Всичка информация, която тези бисквитки събират, е кумулативна и неидентифицируема. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, няма да знаем, кога сте посетили нашия сайт.

Маркетинг

Тези бисквитки и скриптове могат да бъдат зададени чрез нашия сайт от нашите рекламни партньори. Те могат да бъдат използвани от тези компании за построяване на профил на вашите интереси и показване на съответни реклами на други сайтове. Те не съхраняват директна лична информация, но са базирани на уникално идентифициране на вашия браузър и интернет устройство. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, ще имате по-малко целенасочена реклама.