Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 21.09.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 21.09.2021

Хранене по лунен календар – вторник – 21.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Петнадесети ден от лунния месец е неблагоприятно време за всякакво хранително разточителство! Забравете за преяждането, за това да се поглезите с вкусна и особено нездравословна храна. 

Ограничете приема на храна до максимум! Всички органи на нашето тяло ще работят до предела на възможностите си, а претоварването им със сложни продукти категорично не се препоръчва. Можете да се сдобиете с неприятни заболявания или да получите рецидив на хроничните.

Избягвайте да консумирате мазно, пържено, сладко, солено, намалете до минимум количеството консумирана храна от животински произход. 

Би било идеално да организирате ден само за зеленчуци или плодове.  Да се избягват ябълки, чесън, зеле. Още по-добре е да се направи гладуване. Освобождавайки органите си от хранителен товар в този ден, вие им предоставяте възможност да се възстановят и очистят.

 

Днешното предложение:

САЛАТА ОТ АНШОА С КАРТОФИ

Продукти: 200 г картофи, 25 г аншоа, прясно мляко, 1/2 сурово яйце, 1/2 сварено яйце, 50 мл олио, морков, магданоз, сол.

Приготвяне: Обелените картофи се варят в малко вода, почти на пара. Поръсват се със сол. Студени се режат на люспи.

Почистената аншоа на филета се държи около 1 час в прясно мляко. Нарязва се на дребни парчета и се разбърква с картофите, към които е сложена и равномерно разбъркана майонеза.

Салатата се гарнира с твърдо сварени яйца и дребно нарязан магданоз. Правят се маргаритки от сварените яйца в средата с кръг от морков. Поръсва се с дребно нарязан магданоз.

 

Полезно: При камъни в бъбреците се счукват 100 лешника заедно с ядките и се варят на тих огън с 4 л вода, докато течността стане наполовина. Прецежда се и цялото количество се изпива за два дни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети