Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 26.11.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 26.11.19

Хранене по лунен календар – вторник – 26.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Днес е новолуние и е подходящо за гладуване и провеждане на лунната диета

Лунната диета е за детоксикация на организма. От момента на новолуние (17:07ч), в продължение на 24 часа, трябва да се гладува и да не се употребява никаква храна. Само течности, кафе и чай, но без захар. Натуралните сокове съдържат много захар, така че ги избягвайте. Не трябва да се консумира мляко, също и алкохол. Тази диета пречиства организма от токсините и задържаните течности. По време на 24-часовия “пост” може да загубите от 1 до 3 кг.

Може да се прави само по новолуние или при четирите фази. Ако прилагате в новолуние лунната диета, по време на растящата Луна – яжте по-малко храна и внимавайте с калориите. При намаляваща Луна може да се отпуснете малко повече.

 

За тези, които не искат да гладуват и да спазват диети, могат да се възползват от следната информация.

Вторник е под влияние на Марс, който е свързан с нашата двигателна способност, енергичност, жизненост, полова сила. За да трансформираме Марсовата енергия се препоръчва да се включат в дневния порцион храни с високо съдържание на белтъчини, остри подправки, зелен лук, чесън, репички, бяла ряпа, домати, черен пипер, червен лют пипер, чили, люти и червени чушки, мариновани продукти, фасул, грах, яйца, зърнени каши, бифтек, коприва, спанак, храни съдържащи желязо. Внимателно със сладките и тестени блюда!

Луната е в знак Стрелец и основният цвят на храните е червен. Към червените продукти спадат: червен боб, домати, цвекло, череши, червен касис, червен сладък пипер, сухо червено вино, червени сладки чушки, червени боровинки, червено грозде, ягоди, малини, череши, червени ябълки, червен грейпфрут, нар, чай с каркаде.

Днешното предложение:

БИФТЕК С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И КАШКАВАЛ

Продукти: 2 телешки пържоли, 2-3 с.л зехтин, краве масло, 1 чаша прясно мляко, сол, черен пипер, картофено пюре, настърган кашкавал.

Приготвяне: Намазвате пържолите със зехтина и посолявате със сол и черен пипер, слагате в тиган с малко олио на силен огън. Обръщате от двете страни да се зачервят, но отвътре да остане леко сурово месото. Сложете ги след това в тавичка, добавете малко вода и загънете с фолио. Печете на 180 градуса, до изпичане. После ги намазвате с картофеното пюре и поръсвате с настъргания кашкавал. Отново запичате, докато се зачервят пържолите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети