Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 27.07.2021

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 27.07.2021

Хранене по лунен календар – вторник – 27.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

В 18 лунен ден, според настроението си можете сами да си приготвите нещо или да отидете в любимия си ресторант. Ще бъде хубаво, ако все пак останете вкъщи и сами си направите вечеря. 

Изберете няколко интересни нестандартни ястия, старайте се храната да е здравословна, с минимум консерванти, мазнини и подправки. 

Здравословната храна, приготвена с добро настроение и желание, ще донесе много ползи за тялото ви, ще усетите как се подобрява настроението ви. В този ден няма да има проблем дори при леко преяждане. 

Добре е, ако вечерята ви се състои от първо, второ и десерт. Нека съвестта ви не ви измъчва, няма да си навредите на здравето и фигурата си.

Днес няма забрана и може да се яде месо, риба, гъби, практически всичко, но добре е да следите продуктите да се съчетават помежду си. Може да се пие вино.

Днешното предложение:

ТЕЛЕШКИ КОТЛЕТИ ВЪВ ФОЛИО

Продукти: 4 телешки котлета, зехтин за намазване, черен пипер, по 2-3 листчета салвия (градински чай), няколко листенца мащерка и щипка майорана на котлет, сол

Приготвяне: Фурната трябва да е загрята до 220 градуса. Котлетите се намазват със зехтина, посоляват се и се наръсват с черен пипер от двете страни. Сложете всеки котлет върху отделен лист фолио и отгоре подправките. Плътно завийте фолиото като плик и опечете котлетите във фурната за 12-15 минути.

Котлетите се поднасят в чиния както завити във фолиото и всеки сам си го отваря.

 

Можете да ядете едно и също ястие със съвсем различни резултати в зависимост от настроението си. Идеално комбинираната храна, консумирана в депресивно състояние, вероятно ще започне да се разлага в стомаха ви. В същото време един чревоугоднически пир може да не ви се отрази зле, ако мислите ви са позитивни, компанията ви е приятна и настроението ви е добро. Така че помислете за своето настроение, когато се храните и бъдете щастливи.”

Стийв Майеровиц, автор на „Разделно хранене”


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети