Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – вторник – 28.04.20

Хороскоп

Хранене по лунен календар – вторник – 28.04.20

Хранене по лунен календар – вторник – 28.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Правилното хранене сега е плодове и зеленчуци

В 7 лунен ден не трябва много да се разговаря. Храната трябва да се приема в мълчание. Не трябва да се натоварвате с излишни грижи, затова е хубаво днес да не готвите, а да се яде храна приготвена от предния ден.

Бъдете внимателни към съдовете, тъй като в този лунен ден е неблагоприятно да се удрят или счупят. Стъклени и порцеланови чинии и чаши най-добре не ползвайте.

Полезно е да ядете или да глътнете цяла скилидка чесън.

Денят е неутрален за пируване. Разбира се, можете да се почерпите с различни деликатеси, но с по-големи ползи за здравето през този период е да гладувате.

Нужно е да бъдете внимателни към тялото си, към истинските си желания и усещания. Преяждайки в този ден, е малко вероятно да успеете ясно да чуете вътрешния си глас.

Препоръчително е здравословните храни да съставляват, ако не 100%, то повечето от тях. Правилното хранене сега е плодове и зеленчуци. Ако гладуването е изключително трудно за вас, не се измъчвайте, просто се хранете разумно. 

Добре е да се изключи от диетата пилешко месо и яйца, както и продукти с тяхното използване. Може да се ядат морски продукти – миди, калмари, скариди, раци.

Допуска се и вино, но малко! Иначе алкохолът още трябва да се избягва както и предния ден. Полезни са сгряващите напитки като топли отвари, зелен чай, топло мляко.

Днешното предложение:

ВИНЕНИ КРУШИ СЪС СИРЕНЕ

Продукти: 2 круши, сок от половин лимон, 125 грама твърдо сирене, 50 грама орехи, 125 грама меко крема сирене, 1 супена лъжица коняк, десертно вино, краве масло, зеленина (магданоз, мента), кимион, червен пипер

Приготвяне: Нарежете крушите на половинки, отстранете сърцевината, залейте приготвените половинки с лимоновия сок. Налейте вино и оставете да престоят под капак за 10 минути. 

Междувременно настъргваме твърдото сирене, добавяме към него мекото сирене, разбъркваме. 

Добавете нарязаните(или смлени) орехови ядки, семената от кимион, червен пипер и изсипете коняк. Смесва се всичко и „пълните“ крушите. 

Печете крушите на 220 градуса за около 15 минути. Гарнирайте с листенце зеленина. Сервирайте ястието горещо.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.

Персонализирана реклама и съдържание, преброяване на посещения и източници на трафик

Съхраняване на и/или достъп до информация на устройство

Политика за поверителност Бисквитки

Вашите настройки за поверителност

Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.

Политика за поверителност Бисквитки

Управление на предпочитанията за съгласие

Задължителни

Тези бисквитки и скриптове са необходими за функциониране на уебсайта и не могат да бъдат изключени. Обикновено те се задават само в отговор на действия, правени от вас, които отнасят до заявка за услуги, като задаване на настройките за поверителност, влизане или попълване на формуляри. Можете да зададете браузъра си да блокира или да ви извести за тези бисквитки, но част от сайта няма да работи. Тези бисквитки не съхраняват никакви лично идентифицируващи данни.

Винаги ВКЛ

Аналитични

Тези бисквитки и скриптове ни позволяват да преброяваме посещения и източници на трафик, така че да измерим и подобрим производителността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най- и най-непопулярни и да видим как посетителите се движат по сайта. Всичка информация, която тези бисквитки събират, е кумулативна и неидентифицируема. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, няма да знаем, кога сте посетили нашия сайт.

Маркетинг

Тези бисквитки и скриптове могат да бъдат зададени чрез нашия сайт от нашите рекламни партньори. Те могат да бъдат използвани от тези компании за построяване на профил на вашите интереси и показване на съответни реклами на други сайтове. Те не съхраняват директна лична информация, но са базирани на уникално идентифициране на вашия браузър и интернет устройство. Ако не разрешите тези бисквитки и скриптове, ще имате по-малко целенасочена реклама.