Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – неделя – 3 септември 2023

Хороскоп

Хранене по лунен календар – неделя – 3 септември 2023

Хранене по лунен календар – неделя – 3 септември 2023 - Tribune.bg
Снимка:

В 18 лунен ден, според настроението си можете сами да си приготвите нещо или да отидете в любимия си ресторант. Ще бъде хубаво, ако все пак останете вкъщи и сами си направите вечеря. 

Изберете няколко интересни нестандартни ястия, старайте се храната да е здравословна, с минимум консерванти, мазнини и подправки. 

Здравословната храна, приготвена с добро настроение и желание, ще донесе много ползи за тялото ви, ще усетите как се подобрява настроението ви. В този ден няма да има проблем дори при леко преяждане. 

Добре е, ако вечерята се състои от първо, второ и десерт. Нека съвестта не ви измъчва, няма да си навредите на здравето и фигурата си.

Днес няма забрана и може да се яде месо, риба, гъби, практически всичко, но добре е да следите продуктите да се съчетават помежду си. Може да се пие вино.

СВИНСКИ ШНИЦЕЛ ПО ИТАЛИАНСКИ

Продукти за 1 порция: 200 г месо, 20 г топено масло, 5 г брашно, 5 г галета, 30 г кашкавал, 1 яйце, червен пипер, сол

Приготвяне: Начуканият шницел се панира първо в брашно, после в яйце и смес от настърган кашкавал, черен пипер и галета. Пържи се в сгорещено масло и се поднася в момента на приготвянето.

Сервира се с макарони, кускус или юфка.

 В часовете на Сатурн е добре да се избягва приемане на храна, пиене и лекарства. За този ден са от 04:10 до 05:04ч; от 11:15 до 12:20ч; от 18:53 до 19:58ч за България. За чужбина прибавете или извадете часовата разлика.

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети