Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар – събота –1 април 2023

Хороскоп

Хранене по лунен календар – събота –1 април 2023

Хранене по лунен календар – събота –1 април 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Хранене

Денят е под влияние на 11 и 12 лунен ден. Не е време за отдаване на излишества. Луната оказва много негативно влияние върху всички процеси в тялото, които са далеч от естествения баланс. 

Отдайте предпочитание на леката и здравословна храна. Още по-добре ще ви се отрази, ако погладувате малко. Много е полезно да пиете сокове, особено гроздов сок (с изключение на ябълков). Както винаги зеленчуци и плодове (с изключение на ябълки). 

Ако пък не можете да гладувате цял ден, то поне намалете до минимум количеството на нездравословна и вредна храна. Необходимо е да се въздържате от груби храни, от меса, всякаква риба и яйца. 

Допустими са извара, заквасена сметана и кефир, както и продукти като авокадо и маслини. Ядките, семената, растителните масла се усвояват добре. 

Препоръчва се напълно да се избягват алкохолът и никотинът.

КРЕМ С ГРИС, ПЛОДОВЕ И БАДЕМИ

Продукти: 1 л прясно мляко, 1 чаена чаша грис, 200 г захар, 50 г бадеми, 200-300 г плодове по избор, 1-2 ванилии.

Приготвяне: Млякото се слага да заври и после на тънка струя се изсипва гриса при непрекъснато бъркане.

След като стане готов крема, отстранява се от огъня и се бърка постоянно, докато се охлади. Накрая се слагат ванилията и смлените бадеми.

Десерта се разпределя в купички, като на дъното на всяка се слага част от нарязаните плодове. Отгоре се гарнира с останалите. 

В часовете на Сатурн е добре да се избягва приемане на храна, пиене и лекарства. За този ден са от 07:09 до 08:13ч; от 14:34 до 15:38ч; от 21:45 до 22:41ч за България. За чужбина прибавете или извадете часовата разлика.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено Последвайте ни в Google News

 

Етикети хранене, луна
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети