Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Хранене по лунен календар сряда – вторник – 31.07.19

Хороскоп

Хранене по лунен календар сряда – вторник – 31.07.19

Хранене по лунен календар сряда – вторник – 31.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

В последния ден от лунния месец ден е просто ужасно време за всякакъв вид пиршества. Почти цялата храна, която ядем днес, ще бъде в наш ущърб. Затова всеки път преди да хапнете нещо, помислете колко вредно може да бъде за вас.

Идеалният вариант за този ден би бил да гладувате. Дайте почивка на храносмилателната си система, не я запълвайте с храна. Това ще ви помогне да изчистите тялото, да започнете да се чувствате много по-добре. В случай, че дори кратко гладуване не можете да си позволите, опитайте се да облекчите диетата си. Например, това може да бъде пресни сезонни плодове и зеленчуци.

Изключете днес месо, мазно и пържено, тестени изделия. Опитайте се да ядете повече салати. Ако не можете без месо, можете да включите в диетата малко количество млечни продукти, риба или морски дарове. Ястията трябва да бъдат печени, варени или задушени. 

За да избегнете изкушенията, опитайте се да не пазарувате в хранителни магазини този ден, избягвайте да посещавате ресторанти и кафенета за бързо хранене. Приготвяйте храната си сами вкъщи.

Днешното предложение:

КАРТОФЕНА САЛАТА С ПУШЕНА РИБА

Продукти: 500 г картофи, 100 г пушена риба, 100 г зелен фасул, 2 домати, 300 г сметана, 1 с.л. лимонов сок, магданоз, копър, черен пипер, сол.

Приготвяне: Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на филийки. Зеленият фасул се сварява отделно и се нарязва на дребно (може да се използва стерилизиран зелен фасул, който не се вари).

Зеленчуците се смесват и към тях се добавят нарязаната на парченца риба, ситно нарязаните копър и магданоз, сол, черен пипер на вкус.

Салатата се разбърква и се залива със сметаната, разбита с лимонов сок.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети