Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете едно число от таблицата и прочетете посланието на вашата съдба!

Хороскоп

Изберете едно число от таблицата и прочетете посланието на вашата съдба!

Изберете едно число от таблицата и прочетете посланието на вашата съдба! - Tribune.bg
Снимка:

Още древните гърци са вярвали в силата на числата и тяхната символика, а днес нумерологията, освен астрологията, е един от доминиращите клонове за прогнозиране и анализ на личността според датата на раждане, текущите дати и т.н.            

Умът и сърцето винаги трябва да бъдат водещите звезди, но понякога е важно да разчитате на вашата интуиция и подсъзнание. Обръщането на внимание на определени знаци и символи може да бъде от решаващо значение в определени житейски ситуации, защото често не сме наясно кой път е за нас, както и кои желания да изберем.

Избери число Избери число

13. Пред вас е директен път към постигане на целта. Важно е само да вярвате повече в себе си и да използвате вътрешната си сила.

100. Вие сте заобиколени от енергията на любовта, но не бива да се колебаете да проведете открит разговор. Съветите на близките могат да бъдат полезни.

24. Животът е пълен с възходи и падения, но приемайте всяко препятствие като шанс за растеж. Укрепва и насърчава. Затова преди всяко предизвикателство използвайте вече придобитите знания, мъдрост и опит. Нищо не е невъзможно за вас.

59. Бъдете търпеливи - Вселената ви поднася всичко в точния момент. Ако се чудите защо плановете ви не са изпълнени и се опитвате да ги сбъднете, значи просто не е време за тях. Не губете надежда и продължете да работите върху целите си – постигането им е близо.

22. Печелите нови знания всеки ден. Обучението ви помага да се ориентирате, да използвате енергията, която е във вас и да се чувствате по-уверени.

74. Стъпка по стъпка се приближавате към целта си. Колкото повече вярвате в способностите си, толкова по-готови ще бъдете да се изправите пред предизвикателствата.

56. Когато в живота се появят бури, те не са там, за да унищожат вярата ви, а за да ви научат на нови важни уроци. Приемете промените, които животът ви носи и продължете да се движите в съответствие с хода на живота, като от време на време създавате неговата посока.

43. Добри обстоятелства ви очакват, когато става въпрос за изпълнение на планове. Опитайте се да изработите подробно всеки план и обърнете внимание на малките неща. Ключът към успеха е в малките неща.

42. Никога не вземайте решения прибързано, а първо се вслушайте във вътрешното си „Аз“. Какво иска вашето подсъзнание? Това прилича ли ви на добър път? Погледнете на живота от по-широка перспектива.

2. Подарете си повече любов. Погледнете се в огледалото и си кажете: „Наистина те обичам“. Когато се научите да давате любов на себе си, тя ще влиза във вашия живот все повече и повече.

11. Не се колебайте, рискувайте и се борете за мечтите си. Просперитетът обича смелите и всеки път, когато започвате с любов и мотивация, това ще донесе успех.

62. Отворете се за чудесата в живота си. Всеки ден е благословия и възможност да направите нещо красиво и вълшебно. Повярвайте, че заслужавате да изживеете мечтата си.

17. Слушайте внимателно какво ви казва тялото. Умът, душата и тялото трябва да бъдат в уникална хармония. Може би чрез някаква болка тялото ви казва, че негативните емоции се потискат в душата ви.

30. Всяка наша мисъл създава нашето бъдеще. Това е просто мисъл и мислите могат да се променят. Ако искате да преобразите нещо в живота си, започнете от промяна на мислите.                                           

89. Здравето е естественото състояние на тялото. „Аз съм напълно здрав“.  Повтаряйте това утвърждение всеки ден, така че тялото ви да е в хармония с ума ви. Ние създаваме реалността с нашите мисли и убеждения.

61. Миналото е зад вас - сега е моментът да гледате напред. Фокусирайте се върху новите победи и изненади, които животът носи. Докато гледате назад, няма да можете да видите красивите неща, които ви очакват през следващия период. Наслаждавайте се и живейте в настоящия момент, като от време на време поглеждате напред към бъдещето.

1. Никоя среща не е случайна. Всеки човек, когото срещнете в живота си, може да ви донесе важен урок или послание. Учете се от други хора за техния успех, за техните грешки. Не позволявайте на егото и завистта да ви завладеят. 

 12. Най-бързият начин за здравословен и щастлив живот е да изпълните ума си с красиви и позитивни мисли. Мислете позитивно, вярвайте в по-доброто утре. Това, което излъчвате, това привличате. Като медитирате и укрепвате съзнанието си, ще можете да контролирате мислите си и да отхвърлите убежденията, които ви блокират.

8. Бъдете благодарни за всичко, което Ви дава Вселената - за всяка красота и урок. Започвайте и завършвайте всеки ден с благодарност, защото така стартирате вълна от положителни вибрации и изпращате добра енергия към Вселената.

54. Доверете се на интуицията си и бъдете готови да слушате вътрешния си глас в много ситуации. Нашето подсъзнание често може да открие много от непознатото и ценното - така че нека бъде вашият съюзник по този жизнен път.

55. Не забравяйте вашите нужди. Установете баланс в живота между работа, свободно време и забавление. Наблюдавайте се с очите на любовта и си угаждайте поне веднъж на ден.

79. В живота ви няма негативизъм, само положителната енергия ви изпълва. Лекувайте стари емоционални рани и вярвайте, че сега сте източник на любов, изобилие от идеи и невероятна сила.

82. Обърнете внимание на заобикалящата ви среда и се отървете от негативните хора, които източват енергията ви. Животът е твърде кратък, за да го прекарате с токсични хора. Направете кръг от ценни хора в живота си и се насладете на любовта им.

26. Прегърнете всички рани от миналото и травмите от детството - прегърнете се и кажете - „Сега си добре!“ Простете си за всяка грешка, не критикувайте действията си, но бъдете готови да дадете любов на вътрешното си дете.

80. Вие сте създателят на живота си и с всяко свое действие можете да повлияете на съдбата си. Имате силата да промените всичко, което не ви харесва в живота - започнете СЕГА. 

15. Само любовта има силата да излекува раните ви, да обнови сърцето ви и да ви насърчи да живеете в хармония с истинската природа. Ето защо живейте с любовта всеки ден и я разпространявайте на другите - без условия и ограничения.

47. Не ограничавайте плановете си до времева рамка. Това, което искате да направите утре, направете днес. Не отлагайте осъществяването на мечтите, защото ще се появят нови и по-големи. Нека всеки ден бъде шанс да живеете и да осъществите една от мечтите си.

21. Може да сте планирали големи начинания, но ви се струва, че Вселената не е на ваша страна. Може би не е подходящият момент да осъществите нещо и Вселената има по-добри планове за вас. Опитайте се да наблюдавате текущите събития в живота през тази призма.

33. Никое препятствие не е по-голямо от вашето желание и сила. Така че не се отказвайте, но вярвайте, че всичко идва и си отива с правилната причина. Единственият начин да постигнете това, което искате, е да не се отказвате пред първото препятствие. Когато се появят други, вие ще бъдете по-силни и по-готови да се изправите срещу тях.

53. Тайната на радостта се крие в добрия избор и вие днес решавате да бъдете щастливи. Винаги има причина за щастие. Огледайте се около себе си, погледнете нещата, които ви изпълват, нов ден или вечер, приятели, партньори, семейство ... Щастието винаги е с нас, само че ние често не го забелязваме.

84. Всичко, което правите, ще се върне тройно. Така че бъдете готови да изчистите кармата и да създавате добри дела всеки ден. Вселената ще го оцени, а вие ще се почувствате по-добре и по-красиви.

70. Най-важното в живота е любовта, всичко останало е напразно. Ако искате да се срещнете с някого, обадете му се. Ако искате нещо – тогава го потърсете.

10. Опитайте се да получавате удоволствие от всяко събитие и винаги имайте предвид, че животът е ценен. В живота винаги разчитайте само на себе си и вярвайте в чувствата си.

3. Живейте днес, защото вчера приключи, а утре може никога да не дойде. Осъзнайте, че днес е най-добрият ден. Кажете всичко, което чувствате сега, изхвърлете веднага всичко, което не искате.

39. Вместо да посвещавате свободното си време на сърфиране в Интернет, практикувайте медитация. Само 10 минути на ден са достатъчни, за да промените живота си към по-добро.

93. Щом престанете да бъдете роби на всичко повърхностно, вие преставате да се тревожите за дреболии. В резултат на това умът ще стане отворен за по-важни неща. По този начин постигате необикновено състояние на спокойствие.

77. Колкото и ужасни да ви се струват промените и колкото и време да ви отнеме да свикнете с тях, те са неизбежни и необходими за вашия растеж. Духовното развитие и промяна трябва да бъдат приети като част от живота.

38. За да изпълните живота си с щастие, е много важно да живеете в настоящия момент. Ако постоянно мислите за миналото, само ще съжалявате, а ако мислите твърде много за бъдещето, ще получите безпокойство.

98. Всички отговори са във вас, просто трябва да гледате в правилната посока и да вярвате в себе си. Осъзнайте какво е ценно за вас, освен материалните блага.

94. Казвайте положителни твърдения всеки ден и се опитвайте да изпълвате ума си с оптимизъм. В живота не винаги нещата са черно-бели, но има цяла палитра от цветове, които си струва да бъдат проучени.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети