Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете изображение и вижте какво мислят другите за вас

Хороскоп

Изберете изображение и вижте какво мислят другите за вас

ТестТест

Номер 1

В очите на другите: трудно отваряте сърцето си към някого, но всеки признава, че заслужавате доверие и не можете да казвате: „Не“, когато някой ви поиска нещо.

Истината за вас: ако някой не е много близо до вас, ще му бъде трудно да разпознае вашите силни страни. Не обичате да притеснявате другите, винаги предпочитате да правите всичко сами.

Номер 2

В очите на другите: вие сте лидер, умен и отговорен, уважаван от всички. Може да изглеждате студени и отчуждени на хора, които не ви познават добре, но в действителност сте много приятелски настроени, просто не ви харесва, когато другите виждат вашите слабости.

Истината за вас: вие сте много зрял човек, но понякога ви е трудно да контролирате темперамента си, често ви липсва търпение. Това не означава, че сте враждебно настроени, просто никой не трябва да преминава вашите граници.

Номер 3

В очите на другите: вие сте мил човек, който се грижи за другите, дори жертва понякога себе си. Изглеждате мистериозни и не се доверявате на първото впечатление.

Истината за вас: вие не винаги слушате сърцето си, не обичате да вземате решения. Искате всички да ви харесват, да ви приемат и страдате, когато се чувствате неразбрани.

Номер 4

В очите на другите: вие сте независим и отговорен човек, силна и енергична личност, винаги сте весели и дружелюбни. Обичате свободата, не понасяте ограниченията.

Истината за вас: малко сте мързеливи, но сте много умни и знаете как да решавате проблемите. Търсите всичко идеално, загадъчно и не искате другите да разбират истинските ви чувства!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още