Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете изображението на небе и вижте каква изненада ви готви съдбата

Хороскоп

Изберете изображението на небе и вижте каква изненада ви готви съдбата

Изберете изображението на небе и вижте каква изненада ви готви съдбата - Tribune.bg

1. Завършек

Нещото, за което сте се борили дълго време, отива към своя финал. Само малко още остана. Може да се наложи да се постараете още малко, но е възможно всичко да бъде решено от само себе си и то по най-невероятен начин.

2. Поздрав от миналото

Човек или някакъв въпрос, който ви е тревожил в миналото и изглежда, че отдавна е забравен, отново ще изплува на хоризонта. Дали да се страхувате или да се радвате - решете сами, но си струва да сте нащрек - понякога миналото е по-добре да остане в миналото.

3. Над облаците

Ще можете да се издигнете над ежедневната суматоха и да разсъждавате върху това, което е наистина важно за вас - поне към това ви тласка съдбата. Възможно е тези мисли да ви помогнат да определите целите си за годината и да внесете промени в живота си - щастието е само във вашите ръце.

4. Творческа енергия

Неистова творческа енергия ще се събуди у вас. Много ще искате да преработите всичко: и себе си, и пространството наоколо. Докато предпазителят не се изчерпи, възползвайте се от това в пълна степен - тези позиции носят само положителни промени. Основното е да започнете със себе си, а не да оказвате натиск върху другите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати