Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете изображението на небе и вижте каква изненада ви готви съдбата

Хороскоп

Изберете изображението на небе и вижте каква изненада ви готви съдбата

1. Завършек

Нещото, за което сте се борили дълго време, отива към своя финал. Само малко още остана. Може да се наложи да се постараете още малко, но е възможно всичко да бъде решено от само себе си и то по най-невероятен начин.

2. Поздрав от миналото

Човек или някакъв въпрос, който ви е тревожил в миналото и изглежда, че отдавна е забравен, отново ще изплува на хоризонта. Дали да се страхувате или да се радвате - решете сами, но си струва да сте нащрек - понякога миналото е по-добре да остане в миналото.

3. Над облаците

Ще можете да се издигнете над ежедневната суматоха и да разсъждавате върху това, което е наистина важно за вас - поне към това ви тласка съдбата. Възможно е тези мисли да ви помогнат да определите целите си за годината и да внесете промени в живота си - щастието е само във вашите ръце.

4. Творческа енергия

Неистова творческа енергия ще се събуди у вас. Много ще искате да преработите всичко: и себе си, и пространството наоколо. Докато предпазителят не се изчерпи, възползвайте се от това в пълна степен - тези позиции носят само положителни промени. Основното е да започнете със себе си, а не да оказвате натиск върху другите.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още