Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете карта и вижте какво ви очаква през декември

Хороскоп

Изберете карта и вижте какво ви очаква през декември

Изберете карта и вижте какво ви очаква през декември - Tribune.bg

КАРТА 1

Ясно и благословено бъдеще ви очаква. Тази карта показва, че скоро ще успеете да избягате от емоционалните бури на вашето минало. Скоро спокойствието ще ви завладее както вътрешно, така и външно. Може би се стремите към една мечта и ви се струва, че се опитвате да я осъществите вече от толкова дълго време, че започвате да губите надежда, че някога ще успеете да я реализирате? Не гледайте назад. Всичко, което възпрепятства реализацията на мечтата ви, което предизвика объркване, забавяне, свършва и остава в миналото. Време е да се преместите в нов свят, в нов живот!  Вярвайте в положителната сила на своето бъдеще!

 

КАРТА 2

Ще станете свидетел как невъзможното може да стане възможно! Каквото и да мислите, то не е така. Без значение колко препятствия преодоляхте, колко неуспехи сте срещнали, без значение колко невъзможен ви изглежда успехът, Вселената е на ваша страна! Вие ще успеете. Затова заменете съмнението с доверие и участвайте в божественото проявление на живота! Защо просто не се отпуснете и не се насладите на проявата на живата природа с благоговение и възторг?

 

КАРТА 3

Все още са невидими, но реални силите на растежа и изцелението! Ако това, което виждате, чувствате или усещате сега е негативно, не вярвайте! Всичко ще се промени и във вашия живот ще има невероятен обрат на събитията!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети карта, декември

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп