Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете котка и открийте своята цел в живота

Хороскоп

Изберете котка и открийте своята цел в живота

Снимка:

На снимката по-горе можете да видите четири котки. Те се различават по позицията на силуета. Този малък детайл е ключов в теста. Изберете една котка и разберете каква е целта на живота ви. Този тест ще ви позволи да разберете силните и слабите си страни и да разберете в коя посока в живота трябва да се движите.

Котка №1

Трябва да работите усилено, да учите и постоянно да се развивате. Не принадлежите към типа хора, които ще се чувстват щастливи да се спрат там, докъдето са стигнали. Имате много големи амбиции и сте далеч от мързела. Искате да реализирате себе си, решавайки нови проблеми и преминавайки установените граници. Бездействието ви измъчва и убива. Трябва да действате през цялото време, за да се чувствате живи и да сте щастливи.

Котка №2

Вие сте много решителен и мил човек. Чувствате се щастливи, когато помагате на другите. Вашата цел е да направите света по-добро място. Чувствате нужда да подкрепите онези, които са в трудна ситуация. Вярвате, че доброто се връща и задължение на всеки човек е да помага на онези, които се нуждаят от това. Виждате живота си в благотворителност.

Котка №3

Духовното развитие е най-важно за вас. Ще се радвате, ако отделите време, за да правите всичко по-добре. Вие сте изключително духовна личност и често изпадате в размисъл. Винаги вземате решения бавно и внимателно и то само след щателен анализ и дълго обмисляне.

Котка №4

Красотата и добротата са неразривно свързани с вас. Вие сте роден творец и вашето призвание е да помогнете на хората да променят света с помощта на творчество и изкуство. Вие вярвате, че това е правилният път към човешките сърца. Убедени сте, че само изкуството и красотата могат да разрушат бариерите и да преодолеят всякакви предразсъдъци.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още