Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
 1. Начало
 2. Хороскоп
 3. Изберете мандала и вижте какъв човек сте

Хороскоп

Изберете мандала и вижте какъв човек сте

Снимка:

Всяка мандала е миниатюрно копие на Вселената, което носи в себе си скритата тайна на Космоса. Изберете мандалата, която ви се струва най-привлекателна и след това разберете какво се крие в този метафизичен символ.

Tribune.bg                   Tribune.bg

Мандала 1: Амбициозен и справедлив

Изборът на тази мандала означава, че вие сте човек, който винаги се опитва да постъпи правилно и в същото време да извлече максимална полза от ситуацията. Вие сте от хората, които правят всичко възможно, за да изпълнят задачата, която са си поставили или да направят нещо приятно за любимия човек.

Понякога (което се случва много рядко) се чувствате подценени. В такива моменти ви се струва, че никой не забелязва тежката работа, която вършите. Във вашите действия надграждате повишено чувство за справедливост. А вие сте човек, който е готов да рискува всеки момент.

Мандала номер 2: Честен и интересен

Изборът на тази мандала означава, че винаги оставате честен човек, независимо колко много животът засяга вас и другите хора. Вярвате, че честността е една от основните човешки добродетели, затова всеки ви познава като човек, който не се страхува да изрази мнението си.

Заради вашата честност другите ви обичат и ви молят за съвет. Вие сте много интересен човек. Винаги имате няколко интересни житейски истории, които можете да разкажете с голям талант, карайки другите да се смеят на глас до сълзи или да се разчувстват.

Мандала номер 3: Замислен и внимателен

Изборът на тази мандала означава, че вие сте човек, който мисли за другите и забелязва всички техни нужди. Постоянно полагате усилия за разширяване на границите на вашия ум и усвояване на нови умения.

Следите всички събития и сте първите, които узнават за последните новини. Хората често се обръщат към вас за нова информация и насоки за действие. Намирате общ език с почти всички, но в същото време искате да участвате активно в дискусии с хора, които имат различно мнение от вас.

Мандала номер 4: Харизматична личност

Ако изберете тази мандала, вие сте изключителен човек, който влияе положително на другите. Самореализацията е вашата ключова житейска цел.

Характеризирате се с богато въображение и голяма креативност. Може да ви привличат определени клонове на изкуството. Появата ви винаги се помни и чрез разговор завладявате другите хора. Имате скрити таланти, които трябва да бъдат впрегнати в много области.

Мандала номер 5: Напорист и смел

Изборът на тази мандала означава, че сте уверен човек, който знае точно как да вземе всичко необходимо от живота. Освен това сте достатъчно смели и разбирате как да използвате смелостта за собственото си развитие.

Вие сте независим човек и знаете точно как да се декларирате. Благодарение на това получавате всичко, което заслужавате и искате. Всяка стъпка към върха (успеха) е предизвикателство за вас, пред което сте щастливи да се изправите и лесно преодолявате.

Имате големи шансове за успех в много области на живота, особено в сферата на бизнеса.

Мандала номер 6: Нежна и общителна личност

Изборът на тази мандала означава, че можете да бъдете много честни и нежни едновременно. Общителни и добронамерени. Благодарение на тези качества имате много приятели. Хората често се обръщат към вас за съвет и вие знаете точно как да ги напътствате.                      

Вашата доброта често е и вашата слабост. Вие сте емоционално уязвими и това води в живота често до неприятни емоционални преживявания - особено в любовта.                                                             


Топ новини

виж още

Актуална тема