Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете огледало – тест

Хороскоп

Изберете огледало – тест

Изберете огледало – тест - Tribune.bg
Снимка:

Tribune.bgTribune.bg

Изберете огледало и ще разберете какви черти от характера имате, за които не сте знаели.

1. Кръг

Хората, които избират това огледало, се фокусират върху околната среда, а не върху себе си: те се стремят да направят всичко възможно, за да направят своите приятели, роднини и колеги щастливи. Те са прекрасни слушатели, които могат да дадат ценни съвети и да „почетат“ другите хора.

Във всеки конфликт те са готови да играят ролята на миротворци. Могат да влизат в разговори дори с непознати.

Хората от „кръга“ не следват логиката, а интуицията, понякога непоследователни, донякъде мързеливи, но щедри и чувствителни. Обикновено имат дълбок и приятен глас и добро чувство за хумор. Характеризират се с неустоим чар, ентусиазъм в речта и любов към удобните ежедневни дрехи.

2. Триъгълник

Хората, избрали това огледало имат лидерски качества. Те обаче са по-фокусирани върху повишението, отколкото върху работата и производителността си. Те са съсредоточени върху собствените си цели и се чувстват добре в силно конкурентна среда, знаят как да вземат решения не само за себе си, но и за другите, и това им харесва.

Тези хора държат на репутацията си, но неохотно допускат грешки, въпреки че при всяка ситуация могат да изградят ефективен и смислен диалог, достоен за най-талантливите политици. Те са уважавани, понякога дори се страхуват от тях.

Що се отнася до личните качества, те предпочитат да отидат на работа по-рано от другите. Едва ли има ситуация, която да ги дестабилизира, стремят се да бъдат напълно информирани и знаят как да решават проблемите, те са добри за работа в екип.

3. Квадрат / правоъгълник

При вземане на решения тези хора се ръководят от принципите на логиката и могат да се самоорганизират, както и околните, така че обикновено заемат административни длъжности. Тяхното усърдие, съчетано с решителност и упоритост, ги прави много ефективни при решаването на проблеми. Тези, които избират правоъгълника, се характеризират с практичност, точност, рационално мислене, уважение към условностите, лоялност в личните взаимоотношения и в своите идеи. Предпочитат да говорят тихо и без да бързат, не обичат да повишават глас. Трудно им е да общуват поради липсата на желание да се открояват от другите. Обичат да употребяват клишета. Представителите на този тип личност са чисти и строги, което се проявява в избора им на облекло.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати