Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Изберете око и разберете нещо за себе си - тест

Хороскоп

Изберете око и разберете нещо за себе си - тест

Според една стара поговорка окото е огледалото на душата. Разгледайте отблизо снимките по-долу, които показват очи и след това изберете това око, което най-много ви привлича.

 

okooko

1 - Вие сте човек, чиято любов и емоции играят важна роля в живота ви. Вие сте изключително съпричастен човек, лесно можете да се поставите в положението на другите, като по този начин социалната ви чувствителност е изключителна.

Ще се чувствате наистина добре, ако вниманието, което отделяте на заобикалящата ви среда, е взаимно. Единствената опасност за вашата изключителна чувствителност е, че е много лесно да ви наранят, а ако това се случи, ще ви е трудно да забравите лошото. Идеалният спътник за вас е този, който може да ви осигури достатъчно стабилен емоционален фон, за да може животът ви да се извиси!

2- Стабилността и сигурността са във фокуса на живота ви. Вие сте реалистичен човек и гледате на света реалистично. Готови сте да направите компромис, стига да е оправдан. Вие цените логиката, която имате в изобилие. Този, който не само гледа, но и вижда света, може да ви направи истински щастливи, никой друг няма шанс в дългосрочен план.

3 – Вие сте лъчезарна и весела личност, която излъчва светлина и активност. Имате изключително висока енергия и можете да въртите почти всеки около пръста си, ако искате, тъй като е почти невъзможно да ви се устои. Единственото нещо, за което трябва да се погрижите е, че поради вашата енергичност, понякога може би е малко трудно за някои хора да са край вас. Препоръчва се партньор за вас, който може да се наслаждава на живота толкова, колкото и вие, и който обича да се смее!

4 – Един от определящите моменти в живота ви е времето. Вие сте точен човек, който обича да планира добре нещата и това е може би най-ценното нещо в живота. Най-досадното е, когато някой иска да ви губи времето и не се интересува от вас. Независимо от това, вие сте изключително сърдечен човек, който обича да прекарва време с любими хора и приятели. Обичате да се отпускате и да опитвате много неща в живота, не се страхувате от рискове, но като цяло се стараете да сте максимално сигурни. В любовта се опитайте да изберете някой до себе си, който да е поне толкова надежден и постоянен като вас, защото само такъв може да ви направи щастливи.

5 – По принцип сте дистанцирани, или поне не сте много показна личност, но ако някой успее бавно да отдели черупката от вас, със сигурност ще открие много необикновен човек! Вие сте надеждни, мили и много лоялни към някой, когото обичате. Винаги може да се разчита на вас, въпреки че понякога хората са склонни да ви разбират погрешно, но с течение на времето винаги ще успеете да оправите нещата. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е просто като предпазна мярка да не затваряте твърде много врати пред другите, защото тогава лесно можете да се окажете сами. Най-идеалният спътник за вас трябва да е внимателен, търпелив и действията му говорят сами за себе си в решаващите моменти!

6 – Вие сте изключително весела личност с изключителна интелигентност. Обичате да говорите много и хората обичат да ви слушат, така че определено около вас се случва животът. Мисленето ви е бързо, така че лесно можете да разрешите проблемите, но ако имате емоционална връзка с някого, за вас е по-трудно да се измъкнете от неприятна ситуация, защото сте изключително чувствителни. Ако успеете да намерите правилния партньор, заедно ще направите чудеса!

7 – Във вас има изключителен огън, което означава само едно: предопределени сте за велики дела! Не се задоволявате с по-малко от най-доброто и правите всичко възможно, за да го получите. Имате невероятна енергия, която е почти неизчерпаема и често сте в състояние да зареждате другите с нея. Един от най-големите ви недостатъци е, че понякога инвестирате твърде много енергия в неща, които не си струват усилията, така че, за да поправите това, винаги се опитвайте да се фокусирате върху най-важното. Щастливи може да ви направи човек, който има достатъчно интелигентност и може да задоволи всичките ви желания, което не е лека задача, но ако намерите такъв спътник, небето ще е без граници!

8 – Духовността и мистицизмът играят важна роля в живота ви. Вие сте специален човек, който се вълнува от необикновени неща. Миналото е важно за вас, откъде идвате и накъде отивате. Вашите цели често са различни от тези на другите, както и вашите перспективи.

Една от най-основните характеристики на вашата личност е и нейната ексцентричност, тъй като малко хора могат да ви разберат, вие сте загадка за околните, които често не ви оценяват достатъчно. Вие сте рядък човек, който не се страхува от неизвестното, а напротив: обича да ходи по непознати пътища! Можете да си прекарате наистина добре с партньор, който може да ви развълнува не само физически, но и умствено, с когото няма да скучаете и минута!

9 – Вие сте изключително упорит човек, който цени човешките, вътрешни ценности над всичко останало. Можете да се борите, ако искате да постигнете нещо, дори ако ситуацията изглежда напълно безнадеждна за другите. Може би единственият ви недостатък е, че понякога не желаете да се откажете от нещо или някого, дори когато всичко свърши, и това лесно може да разбие сърцето ви, още повече, че сте много привързани и можете да обичате много дълбоко. Ако намерите някой, който да ви обича и цени, няма по-предан партньор от вас.  


Топ новини

виж още

Актуална тема